Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.
Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00
Bestil tid på 69 89 61 69

Bidhævning

Lad os hjælpe dig med at behandle nedslidte tænder.

Døjer du med nedslidte tænder?

For mange patienter er tandslid et æstetisk problem, men det kan også føre til problemer med kæbeleddene og give smerter fra tyggemuskler og tænder.

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet står vi altid klar til at hjælpe – det vigtigste er bare, at du kontakter os, så vi i første omgang kan standse sliddet og herefter behandle skaden heraf.

 

Du er i trygge hænder

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, møder du kun de bedste tandlæger og tandplejere.

Vi sætter kvalitet over alt andet og vil gøre alt for, at du opnår fuld tilfredshed. Dette gælder også, når du skal have behandlet nedslidte tænder. Vi har både de nyeste redskaber og de nyeste teknikker til at hjælpe dig hurtigt og smertefrit.

Kraftigt slid

Ved udtalt slid af tænderne, kan tænderne blive så nedslidte, at kun dele af tændernes kroner står tilbage i munden. På den måde kan biddets højde blive mindre, fordi tændernes substans og højde bliver mindre.

Dette kraftige slid kan forekomme, hvis du skærer tænder. Hvis tænderskæren (bruksisme) kombineres med, at der jævnligt drikkes cola eller der spises og drikkes meget syre-holdigt, kan denne nedslidning af tænderne ske relativt hurtigt.

Har du udtalt slid af dine tænder, er du derfor altid velkommen til at kontakte klinikken for information og behandling med bidhævning.

Behandling

Stort tandslid kan behandles med såkaldt bidhævning. Som navnet angiver, drejer bidhævning sig om, at bidhøjden hæves. Måden, hvorpå dette gøres, er ved at bygge de nedslidte tænder op igen i fuld højde og fylde. Denne opbygning af tænderne kan ske både med tandkroner, der kan sammenlignes med en hætte, som kommes på tænderne, og med plastfyldninger. Disse restaureringer er alle tandfarvede.

 

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet går vi nemlig meget op i, at behandlingen både funktionelt og æstetisk er en god løsning. Ved at behandle tandsliddet med bidhævning, hvor tandfarvede løsninger vælges, får du et flot resultat, som ligner dine naturlige tænder.

Bidhævning er ofte en meget omfattende behandling, fordi det typisk kræver behandling af alle dine tænder, for at etablere dit nye bid. Når bidhævningsbehandlingen er afsluttet, skal du have en bideskinne for at undgå, at tænderne igen slides ned.

Herved er der risiko for, at du med tiden ender tilbage ved udgangspunktet. Med en bideskinne hindres der, at du kan slide på tænderne og dine nye kroner og opbyggede tænder beskyttes.

Vi er her for at hjælpe dig

Søren Sehested Tandlæge
Monica Meier Davidsen Klinikchef og ledende tandplejer Læs mere
Coral Nakku Tandlæge
Annalee C. Tandplejer

Lad os hjælpe dig med behandle slidte tænder!

Bestil tid her

 

Høj kvalitet til gode priser

Se vores prisliste

Stor erfaring med tandlægeskræk

Se hvordan her

Branchens bedste udstyr

Læs om vores kvalitet

Lad os hjælpe dig med behandle slidte tænder!

Bestil tid her

 

Sådan takler vi Tandlægeskræk

Frygter du at gå til tandlæge, eller frygter du blot tanken om at bestille en tid hos tandlægen? Vi lover at passe rigtig godt på dig!

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, er du altid meget velkommen. Hvis du vil give os lov, vil vi utrolig gerne vise dig, at vi rent faktisk kan hjælpe dig helt af med din tandlægeskræk – også kaldet odontofobi.

Vi lover, at vi tager din tandlægeskræk seriøst og at vi gør alt hvad der står i vores magt, for at dit besøg hos os bliver så behageligt som muligt!

Vi har særligt fokus på tandlægeskræk

Læs mere om hvad vi gør for dig

Tryg og Smertefri behandling

Læs mere om smertefri behandling

Vi har lørdagsåbent

Se mere om akut tandlæge

Læs hvad vores patienter synes om os

Lad os hjælpe dig med behandle slidte tænder!

Bestil tid her

Se vores Luksus-tandlægeklink i ILLUM

Tandlæger til helt almindelige priser

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet ved vi, at prisen er en afgørende faktor, når man skal til tandlægen. Derfor gør vi en dyd ud af at levere højeste kvalitet til helt almindelige priser.

Højeste kvalitet

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi anvender altid det nyeste og bedste udstyr for de bedste behandlinger, så du som patient opnår det ideelle resultat.

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på 69 89 61 69

Bestil tid