Spring til indholdet
Vi har desværre ekstra ventetid på telefonerne. Vi beklager ulejligheden mange gange. Du er meget velkommen til at sende os en mail på info@tvstork.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi har åbent i dag fra 08:00 - 17:00
Bestil tid på 69 89 61 69

Inman Aligner

Lad os hjælpe dig med at få et flot og blændende smil.

Opnå drømmesmilet med Inman Aligner!

Har du skæve, uregelmæssige eller drejede fortænder? Ønsker du et flot og blændende smil? Hvis ja, så kan behandling med Inman Aligner være en god løsning for dig. Med Inman Aligner får du rettet dine tænder med en mindre synlig bøjle end de tydelige “togskinner” kendt fra børnetandplejen.

Kosmetisk tandretning med Inman Aligner kræver, at tandlægen er certificeret til brugen heraf. Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet har vi certificerede tandlæger og kan derfor tilbyde vores patienter tandretning med Inman Aligner.

Du er i trygge hænder

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, møder du kun de bedste tandlæger og tandplejere.

Vi sætter kvalitet over alt andet og vil gøre alt for, at du opnår det bedste resultat. Dette gælder også, når du skal have rettet dine tænder med Inman Aligner, hvor vores faglighed kommer dig tilgode.  Vi har både alle de nyeste redskaber og de nyeste teknikker til at hjælpe dig hurtigt og smertefrit.

Hvad er Inman Aligner?

Inman Aligner er en disket bøjle, der kan anvendes til at rette skæve, roterede og tætstillede tænder (trangstilling) fortil i munden. Ved smil er det primært de forreste 6 tænder, der ses  – og netop disse kan rettes med Inman Aligner.

Inman Aligner består af elastiske bøjler og fjedre bestående af nikkel-titanium, som presser tænderne nænsomt ind i den ønskede position. Der er både en bøjle på indersiden og ydersiden af dine tænder, som henholdsvis presser tænderne udad og indad, så tænderne under behandlingen mødes i lige position i tandbuen. Bøjlerne har gennemsigtigt plast på sig, som øger dimensionen af bøjlerne, men som på grund af farven ikke syner af så meget.

Inman Aligner udgøres således af en enkel aftagelig bøjle, der inden for kort tid regulerer dine fortænders position, så du får et flot lige smil. Faktisk strækker behandlingstiden sig ofte kun over 6-16 uger. Inman Aligner er således en effektiv, sikker og forholdsvis billig behandlingsform, sammenlignet med alternative tandregulerende behandlinger.

Hvem kan få rettet tænder med Inman Aligner?

I dag er der, grundet det øgede fokus på udseendet, mange som vælger at få rettet tænder. Ved tandregulering opnår mange en bedre selvtillid og livsglæde. Derudover kan tandretningen også gøre det lettere for dig at holde tænderne rene, da skæve tænder eller store mellemrum har lettere ved at få bakteriebelægninger på tænderne, som kan føre til tandsygdomme.

Inman Aligner kan anvendes til at rette fejlstillede tænder i fronten –  i både overkæben og underkæben. Dette kan være skæve, roterede eller trangstillede tænder. For langt de fleste patienter er Inman Aligner velegnet til at rette de forreste 6 tænder.

Inman Aligner kan imidlertid ikke anvendes til at rette fejlstillede tænder længere bagud i tandrækken. Derudover kræver behandling med Inman Aligner, at du har sunde tænder og en god mundhygiejne. Har du f.eks. parodontose eller huller i tænderne, skal dette behandles forud for behandlingen.
Ligeledes hvis du har implantater, kan disse ikke rettes.

Vi er her for at hjælpe dig

Signe M. Tandplejer

Lad os hjælpe dig med at opnå et flot og blændende smil!

Bestil tid her

 

Behandlingsforløb ved Inman Aligner

Forud for behandling med Inman Aligner foretages en indledende undersøgelse her hos os. Her vil vi lytte til dine ønsker og behov, samtidigt med at dine tænder grundigt undersøges. Sammen vil vi finde frem til, om dine tænder kan rettes ved brug af Inman Aligner, eller om alternative behandlingsløsninger skal overvejes.
Hvis det besluttes, at tandregulering med Inman Aligner er den mest optimale løsning for dig, kan behandlingen startes.

Først gør vi dette
1. trin

I første omgang tages der et aftryk af både din overkæbe og din underkæbe i et elastisk aftryksmateriale. Ud fra disse aftryk udstøbes gibsaftryk, hvorfra din individuelle Inman Aligner- bøjle fremstilles. Dette trin sker ved en teknikker.

Så gør vi
2. trin

Når teknikeren har fremstillet den aftagelige bøjle, skal du igen komme hos os. Her vil tandlægen prøve bøjlen i munden og tilpasse den dine tænder, så den sidder helt som den skal.

Bagefter så gør vi
3. trin

Du skal nu anvende bøjlen de næste 6-16 uger, hvor du hver 2.-3. uge kommer til kontrol hos tandlægen. Her justeres og rettes Inman Aligneren, så det ønskede resultat opnås. Her er det vigtigt, at du i går med den aftagelige bøjle minimum 18 timer i døgnet. Du skal tage Inman Aligneren ud, når du spiser og børster tænder - og ellers anbefaler vi, at du har den i hele tiden. Du skal være opmærksom på, at hvis du ikke har Inman Aligneren i tilstrækkelig mange timer i døgnet, kan behandlingsperioden forlænges.

Vi slutter af med at
4. trin

Når behandlingen er slut efter 6-16 uger, er det vigtigt, at tændernes nye position fastholdes. Tænder har nemlig en tendens til at søge tilbage til udgangspunktet. Du skal derfor efter endt behandling have en lille tråd på indersiden af fortænderne (retentionstråd). På den måde vedligeholdes dit nye flotte smil.


Høj kvalitet til gode priser

Se vores prisliste

Stor erfaring med tandlægeskræk

Se hvordan her

Branchens bedste udstyr

Læs om vores kvalitet

Lad os hjælpe dig med at opnå et flot og blændende smil!

Bestil tid her

 

Sådan takler vi Tandlægeskræk

Frygter du at gå til tandlæge, eller frygter du blot tanken om at bestille en tid hos tandlægen? Vi lover at passe rigtig godt på dig!

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, er du altid meget velkommen. Hvis du vil give os lov, vil vi utrolig gerne vise dig, at vi rent faktisk kan hjælpe dig helt af med din tandlægeskræk – også kaldet odontofobi.

Vi lover, at vi tager din tandlægeskræk seriøst og at vi gør alt hvad der står i vores magt, for at dit besøg hos os bliver så behageligt som muligt!

Vi har særligt fokus på tandlægeskræk

Læs mere om hvad vi gør for dig

Tryg og Smertefri behandling

Læs mere om smertefri behandling

Vi har lørdagsåbent

Se mere om akut tandlæge

Læs hvad vores patienter synes om os

Lad os hjælpe dig med at opnå et flot og blændende smil!

Bestil tid her

Se vores Luksus-tandlægeklink i ILLUM

Tandlæger til helt almindelige priser

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet ved vi, at prisen er en afgørende faktor, når man skal til tandlægen. Derfor gør vi en dyd ud af at levere højeste kvalitet til helt almindelige priser.

Højeste kvalitet

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi anvender altid det nyeste og bedste udstyr for de bedste behandlinger, så du som patient opnår det ideelle resultat.

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 17:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på 69 89 61 69

Bestil tid