Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.
Vi er lukket. Vi åbner igen torsdag kl. 08:00
Bestil tid på 69 89 61 69

Knogleopbygning

Lad os hjælpe dig med den bedste behandling af knogleopbygning.

Røntgen

Skal du have lavet en knogleopbygning?

Mange sygdomme i mundhulen kan, hvis de forekommer i en slem nok grad, føre til tab af tænder. I forbindelse med implanatbehandling, hvor der ønskes at erstatte manglende tænder, kan det være nødvendigt at få lavet en knogleopbygning forinden.

Her hos Tandlægerne ved Storkespringvandet kan vi give dig den ideelle behandling, så du kan få dit fulde smil igen.

Du er i trygge hænder

Du bliver kun mødt af de dygtigste tandlæger og tandplejere, når du kommer forbi Tandlægerne ved Storkespringvandet.

Vi prioriterer kvalitet og stræber efter at sikre det bedste resultat for dig. Dette er også gældende i tilfælde, hvor det drejer sig om at skulle have lavet knogleopbygning. Vi anvender de nyeste redskaber og teknikker for at sikre en effektiv og smertefri behandling.

Hvad er knogleopbygning?

Knogleopbygning er en metode, der typisk anvendes i forbindelse med implantatbehandling i et område, hvor der mangler knogle i kæben. Et implantat er en skrue, der skrues ned i kæbeknoglen, hvorpå en kunstig tand, tandbro eller protese kan sættes fast på.

På den måde kan et implantat erstatte en manglende tand eller flere manglende tænder.
For at implantatbehandling er muligt, skal kæbeknoglen, der hvor implantatet skal sættes, have en vis kvantitet og kvalitet.

Når tænder mistes, mistet der ligeledes i varierende grad en del af kæbeknoglen i det pågældende område. Ofte bliver knoglen lavere i højden og tyndere i bredden. Er der for lidt knogle tilbage til, at et implantat kan sættes, kan man anvende knogleopbygning i kombination med implantatbehandlingen.

Tandregulering

Hvordan foregår knogleopbygning?

tandproteser

Ved knogleopbygning bygger man, som navnet antyder, knoglen op. Dette gøres enten ved et transplantat af din egen knogle fra et andet sted eller ved anvendelse af kunstig knogle (Bio-oss).

Hvis man anvender et transplantat, tages der ofte knogle fra den bagerste del af underkæben. Der udtages et lille stykke af knoglen, som enten kan anvendes som et helt stykke eller mølles til mindre knoglestykker. Det transplanterede knogle placeres i det pågældende område, hvor implantatet skal sættes, og hvor der mangler knogle. Her skrues det fast til kæbeknoglen.

Herefter skal kæben hele op og knoglen vokse sammen, inden implantatet indsættes heri. Ophelingen tager nogle måneder, hvorefter den transplanterede eller kunstige knogle vil være integreret i kæbeknoglen. Herved vil der være tilstrækkelig af knogle til, at implantatet kan indsættes.

Vi er her for at hjælpe dig

Signe M. Tandplejer

Lad os hjælpe dig med knogleopbygning!

Bestil tid her

 

Pris på knogleopbygning

Priserne inkluderer ikke implantatet og lokalbedøvelse. Derudover kan der i nogle tilfælde være behov for applikation af en membran i forbindelse med knogleopbygning. Denne spiller en rolle i knoglens opheling, som ligeledes kommer oveni prisen. Se vores prisliste her.

Høj kvalitet til gode priser

Se vores prisliste

Stor erfaring med tandlægeskræk

Se hvordan her

Branchens bedste udstyr

Læs om vores kvalitet

Lad os hjælpe dig med knogleopbygning!

Bestil tid her

 

Sådan takler vi Tandlægeskræk

Er du nervøs for at besøge tandlægen eller blot frygter tanken om at bestille en tid? Bare rolig – vi er her for at tage godt hånd om dig!

Tandlægerne ved Storkespringvandet byder dig hjerteligt velkommen. Vi ønsker at vise dig, at vi kan hjælpe dig med at overvinde din tandlægeskræk, også kendt som odontofobi.

Vi forsikrer dig om, at vi tager din tandlægeskræk alvorligt og vil gøre alt, hvad det kræver, for at sikre, at dit besøg hos os bliver så behageligt som muligt.

Kontakt os gerne og hør, hvordan vi behandler patienter med tandlægeskræk og på bedst mulige vis sikre, at du får en tryg og sikker behandling.

Vi har særligt fokus på tandlægeskræk

Læs mere om hvad vi gør for dig

Tryg og Smertefri behandling

Læs mere om smertefri behandling

Vi har lørdagsåbent

Se mere om akut tandlæge

Læs hvad vores patienter synes om os

Lad os hjælpe dig med knogleopbygning!

Bestil tid her

Se vores Luksus-tandlægeklink i ILLUM

Tandlæger til helt almindelige priser

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet ved vi, at prisen er en afgørende faktor, når man skal til tandlægen. Derfor gør vi en dyd ud af at levere højeste kvalitet til helt almindelige priser.

Højeste kvalitet

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi anvender altid det nyeste og bedste udstyr for de bedste behandlinger, så du som patient opnår det ideelle resultat.

Vi er lukket. Vi åbner igen torsdag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på 69 89 61 69

Bestil tid