Billig Tandlæge i København K

Receptionist hos tandlægen i KøbenhavnTandlægerne ved Storkespringvandet er blandt de billigste tandlægeklinikker i København. Vi strækker os rigtig langt, for at gøre besøgene hos os, så billige som muligt – det eneste vi ikke gør, er at gå på kompromis med kvaliteten. Af denne årsag anvender vi udelukkende materialer og udstyr af højeste kvalitet, og har desuden udvalgt vores tandlæger og klinikpersonale utroligt nøje.

Vi vil nemlig gerne gøre vores for, at alle i København og omegn, har mulighed for at besøge tandlægen regelmæssigt. Af denne årsag, tilbyder vi også 15% studierabat på alle frie tandlægeydelser.

Danske tandlæger med fokus på kvalitet

Selvom priserne er presset så langt ned som muligt, tilbyder vi behandlinger udført af meget dygtige danske tandlæger. Alt vores personale er nøje udvalgt og oplært således at høje standarder opnås af alle ansatte på klinikken.

Vi stræber således altid efter at give dig det bedst mulige resultat med den højeste kvalitet, og til den billigste pris. Vi udfører altid et arbejde, som vi kan stå inde for.

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet holder vi desuden lørdagsåbent. Vi kan derfor tilbyde vores patienter tider i weekenden – helt uden tillæg i prisen. Du kan således også modtage tandbehandlinger hos os af bedste kvalitet til de laveste priser om lørdagen. Dette gælder både dig som har svært ved at klemme en tandlægetid ind på hverdage, men også dig som har brug for en akut tandlægetid.

For mere information vedrørende standardpriserne for de tandbehandlinger vi tilbyder, se afsnittet: Priser.

Billige priser og høj kvalitet: hvordan?

Man siger, at pris og kvalitet som regel hænger sammen.

Men hvordan kan det så være, at Tandlægerne ved Storkespringvandet er blandt de billigste tandlæger i København, og samtidig er kompromisløse når det kommer til kvalitet?

Én af årsagerne til at vi kan holde vores billige priser, er at vi køber effektivt ind. På mange tandlægeklinikker, har hver tandlæge sine egne præferencer omkring hvilket udstyr og hvilke materialer, som han/hun ønsker at anvende. Sådan er det ikke på vores klinik. Vi har udvalgt de bedste materialer og det bedste udstyr, som alle klinikkens tandlæger anvender. Dette gør at vi undgår spild, og opnår gode indkøbspriser.

Udover at købe effektivt ind, køber vi desuden stort ind, hvilket er med til at sikre endnu bedre priser. Vi indgår nemlig i et indkøbsfællesskab, med vores to søsterklinikker på Frederiksberg og Østerbro.

På den måde kan vi spare penge i indkøb, hvormed vi kan sætte priserne lavere end mange andre klinikker. Dette på trods af at vi anvender materialer af højeste kvalitet og med dokumenteret gode egenskaber.

Derfor er vi ikke billigst

Vi er klar over, at det nok er muligt at finde andre tandklinikker, hvor behandlingerne kan findes endnu billigere. Det er ikke svært at sætte priserne lavt, hvis man går på kompromis med kvalitet og etik. Vi oplever ofte patienter, som har fået lavet noget billigere i udlandet. Desværre er kvaliteten til tider herefter.

Vi nægter at gå på kompromis med kvaliteten og vores priser svarer derfor til behandlinger i høj klasse. Vi er derfor heller ikke de suverænt billigste tandlæger i København, da vi ikke ser igennem fingrene med kvaliteten af vores materialer og produkter. Vi kan derfor godt leve med at reklamere med at være blandt de billigste tandlæger i København, og så garantere et produkt til vores patienter, som er af en kvalitet vi kan stå inde for og være stolte af.

 

Søger du en billig tandlæge i København, som har kvalitet i højsædet? Så kan vi meget vel være det rette match for dig. Vi glæder os til at se dig, på vores smukke tandklinik i Illum, København K.