Spring til indholdet
Læs mere om vores forholdsregler for COVID-19 og Tandlægebesøg her!
Vi har åbent i dag fra 08:00 - 17:00
Bestil tid på 70 84 85 44

Billig tandlæge I København

Tandlægerne ved Storkespringvandet er blandt de billigste tandlægeklinikker i København. Vi gør nemlig alt, hvad vi kan for at gøre besøgene hos os, så billige som muligt. Det er et princip for os, at vi for vores patienters skyld, vil presse priserne så langt ned som overhovedet muligt.

Med det sagt, går vi dog aldrig på kompromis med kvaliteten af de behandlinger, vi udfører. Vi stræber altid efter at udføre de bedste behandlinger, hvor vi anvender veldokumenterede materialer af god kvalitet.

Billige priser - god kvalitet

 

Selvom vi tilbyder nogle af Københavns skarpeste priser, tilbyder vi behandlinger udført af dygtige tandlæger. Alt vores personale er nøje udvalgt og oplært, så vi altid er sikre på, at kunne yde den bedste behandling og service.

Vi stræber således altid efter at give dig det bedst mulige resultat med den højeste kvalitet til den billigste pris.

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet holder vi desuden lørdagsåbent. Vi kan derfor tilbyde vores patienter tider i weekenden – helt uden ekstratillæg. Du kan således også få tandlægebehandling hos os af bedste kvalitet til de laveste priser om lørdagen. Du kan læse meget mere om standardpriserne for de tandbehandlinger, vi tilbyder, her: Priser.

Lad os give dig den bedste behandling!

Bestil tid her

Vi anvender kun materialer af god kvalitet

 

Årsagen til at vi kan være blandt Københavns billigste tandlæger er, at vi har effektiviseret klinikken. Vi har udvalgt de bedste materialer som alle klinikkens tandlæger anvender. Vi kan derfor købe stort ind af disse gode materialer og undgå spild. På den måde kan vi spare penge i indkøb, hvormed vi kan sætte priserne lavere end mange andre klinikker, selvom vi anvender materialer med dokumenteret gode egenskaber af højeste kvalitet.

Vi er klar over, at det nok er muligt at finde andre tandklinikker, hvor behandlingerne kan findes endnu billigere. Det er ikke svært at sætte priserne lavt, hvis man går på kompromis med kvalitet og etik. Vi oplever ofte patienter, som har fået lavet noget billigere i udlandet. Desværre er kvaliteten til tider herefter.

Lad os give dig den bedste behandling!

Bestil tid her

Vi går aldrig på kompromis

 

Vi nægter at gå på kompromis med kvaliteten, og vores priser svarer derfor til behandlinger i høj klasse. Vi er derfor heller ikke de suverænt billigste tandlæger i København, da vi ikke ser igennem fingrene med kvaliteten af vores materialer og produkter. Vi kan godt leve med at reklamere med at være blandt de billigste tandlæger i København og så garantere et produkt til vores patienter, som er af en kvalitet, vi kan stå inde for og være stolte af.

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet tilbyder vi tandbehandlinger af højeste kvalitet til de lavest mulige priser – udført af dygtige tandlæger.

Lad os give dig den bedste behandling!

Bestil tid her

Læs hvad vores patienter synes om os