Spring til indholdet
Vi har åbent i dag fra 08:00 - 15:30
Bestil tid på 69 89 61 69

Tandlæge i København Med fair priser

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet mener vi, at alle bør have muligheden for at have råd til at gå til tandlægen. Derfor er vi ikke dyrere end andre tandlæger. Vi gør alt, hvad vi kan for at gøre besøgene hos os, så fair prismæssigt som muligt. Det er et princip for os, at vi for vores patienters skyld, vil presse priserne så langt ned som overhovedet muligt.

Med det sagt, går vi dog aldrig på kompromis med kvaliteten af de behandlinger, vi udfører. Vi stræber altid efter at udføre de bedste behandlinger, hvor vi anvender veldokumenterede materialer af god kvalitet.

Højeste kvalitet til fair priser

tandrensning

 

Selvom vi tilbyder behandlinger til fair priser, tilbyder vi behandlinger udført af dygtige tandlæger. Alt vores personale er nøje udvalgt og oplært, så vi altid er sikre på, at kunne yde den bedste behandling og service.

Vi stræber altid efter at give dig det bedst mulige resultat med den højeste kvalitet til en god pris.

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet holder vi desuden lørdagsåbent. Vi kan derfor tilbyde vores patienter tider i weekenden – helt uden ekstratillæg. Du kan derfor også få tandlægebehandling hos os om lørdagen. Du kan læse meget mere om standardpriserne for de tandbehandlinger, vi tilbyder, her: priser.

Lad os give dig den bedste behandling!

Bestil tid her

Vi anvender kun materialer af højeste kvalitet

 

Årsagen til at vi kan tilbyde behandlinger til fair priser er, at vi har effektiviseret klinikken. Vi har udvalgt de bedste materialer som alle klinikkens tandlæger anvender. Vi kan derfor købe stort ind af disse gode materialer og undgå spild. På den måde kan vi spare penge i indkøb, som betyder, at vi kan sætte priserne lavere end mange andre klinikker, selvom vi anvender materialer med dokumenteret gode egenskaber af højeste kvalitet.

Vi er klar over, at det nok er muligt at finde andre tandklinikker, hvor behandlingerne kan findes billigere. Det er ikke svært at sætte priserne lavt, hvis man går på kompromis med kvalitet og etik. Vi oplever ofte patienter, som har fået lavet noget billigere i udlandet. Desværre er kvaliteten til tider derefter.

hvorfor-vaelge-os

Lad os give dig den bedste behandling!

Bestil tid her

Vi går aldrig på kompromis

tandimplantat

 

Vi nægter at gå på kompromis med kvaliteten, og vores priser svarer derfor til behandlinger i høj klasse. Vi er derfor heller ikke de suverænt billigste tandlæger i København, da vi ikke ser igennem fingrene med kvaliteten af vores materialer og produkter.

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet tilbyder vi tandbehandlinger af højeste kvalitet til fair priser – udført af dygtige tandlæger.

Lad os give dig den bedste behandling!

Bestil tid her

Læs hvad vores patienter synes om os