Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.
Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00
Bestil tid på 69 89 61 69

Tandlæge med lørdagsåbentTil samme pris som i hverdagen

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet har vi åben hver lørdag, så du altid kan få behandling i weekenden også. Dette er en ekstra service som vi tilbyder vores patienter, da vi har fuld forståelse for, at det kan være svært at få tandlægebesøgene presset ind mellem arbejde, familie og hvad hverdagene ellers byder på. Dette vil vi gerne imødekomme ved at have åbent 6 dage om ugen.

Få akut hjælp på en lørdag

Akut tandlæge

 

Vi har desuden åbent alle lørdage for at tilbyde patienter med akutte smerter eller problemer hjælp hos os. Med tandpine tæller hver en time, og det kan være urimelig lang tid at vente på at komme til tandlægen fra fredag til mandag.

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet tilbyder vi vores patienter akutte tider om lørdagen, så et besøg hos tandlægevagten eller en smertefyldt weekend kan undgås.

Selvom du får en akut tid til en behandling, gør vi alt, hvad vi kan for at få dig smertelindret. Du får på ingen måde en lappeløsning, men i stedet en start på en reel behandling.

Lad os give dig den bedste behandling!

Bestil tid her

Altid stor omhyggelighed

 

En akut tid betyder altså ikke sløsede og halve behandlinger hos os. Behandlingerne udføres med stor omhyggelighed af vores dygtige tandlæger og foregår desuden altid 100% smertefrit.

Du vil altid blive informeret om behandlingerne og forløbet, så du ved, hvad der kommer til at ske, og hvad den efterfølgende behandling bliver.

Vi anvender kun veldokumenterede materialer af høj kvalitet til alle vores behandlinger.
For mere information omkring akut tid hos os: Akut tandlæge.

Tandkrone

Lad os give dig den bedste behandling!

Bestil tid her

Behandling om lørdagen til samme priser som i hverdagen

Tandlægerne ved Storkespringvandet

 

Vi tilbyder altså denne ekstra service for vores patienter ved at fungere som en slags “tandlægevagt” om lørdagen. Modsat andre steder tillægger vi ingen weekendtillæg på priserne.

Det vil sige, at vi tilbyder behandlinger om lørdagen til fuldstændig samme priser som i hverdagene.
Vi tilbyder både dette til vores allerede eksisterende patienter samt nye patienter.

Som patient hos Tandlægerne ved Storkespringvandet har du således mulighed for behandling om lørdagen til samme priser som i hverdagen i høj kvalitet og 100% smertefrit.

Læs hvad vores patienter synes om os

Lad os give dig den bedste behandling!

Bestil tid her