Spring til indholdet
Vi har ÅBENT IGEN! - Læs mere om vores forholdsregler for Corona og Tandlægebesøg her!
Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00
Bestil tid på +4569896169

Invisalign Tandregulering med usynlige skinner

Boost din selvtillid med en æstetisk og effektiv Invisalign-tandregulering
Et flot smil, med pæne og lige tænder, har aldrig været tættere på!

 

Ønsker du at få rettet dine tænder, så du får et flot smil med pæne og lige tænder? Og ønsker du samtidig, at undgå de klassiske metalbøjler, som er både besværlige og grimme?

Så er Invisalign højst sandsynligt den idéelle behandling for dig!

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet har vi vores helt eget specialiserede Invisalign-team, som står klar, til at tilbyde dig usynlig tandretning med Invisalign.

Invisalign by Bettersmile

Tandlægerne ved Storkespringvandet, er en del af BetterSmile – et klinikkoncept ene og alene dedikeret til Invisalign!

Som Invisalign Platinum Elite Provider, er du i trygge hænder på én af vores tre Invisalign-klinikker i København.

Vi tilbyder blandt andet:

Hvad er Invisalign?

 

Invisalign er et system, som bruges til at rette tænder med. Systemet består af en serie af gennemsigtige plastskinner, som gradvist rykker dine tænder, tættere og tættere mod dit drømmesmil. Skinnerne fremstilles med højteknologisk 3D-teknologi, så de passer 100% til dit tandsæt. Dette gør skinnerne meget komfortable at have på, foruden at det gennemsigtige plastmateriale, gør skinnerne så godt som usynlige.

Dine Invisalign-skinner kan nemt tages af og på, eksempelvis når du skal spise. Du kan også tage skinnerne af, hvis du skal til et event eller arrangement, hvor du ikke har lyst til at have dem på.

Hvor mange skinner som skal til, for at opnå dit drømmesmil, er forskelligt fra person til person. Sammen med en af vores Invisalign-specialister, laves en individuel behandlingsplan, som blandt andet viser en animation af din rejse mod dit nye smil. På den måde sikrer vi, at du får et slutresultat som du bliver glad for.

Hvorfor vælge Invisalign?

Behandling med Invisalign er en meget komfortabel måde at få rettet tænder på. Skinnerne fylder relativt lidt i munden, samtidigt med at de næsten ikke kan ses. Folk som ønsker tandregulering er ofte personer, der går op i udseendet og derfor ikke har lyst til at gå med togskinner i 1 år eller mere. Derfor er Invisalign en yderst kompetent løsning.

Fordelen ved Invisalign er, at skinnerne kan tages af og på. Hvis du f.eks. skal til et arrangement, kan skinnerne efterlades derhjemme. Man går altså ikke på kompromis med sit sociale liv når man får rettet tænder med Invisalign.

Renholdelsen af tænderne gøres ikke sværere ved behandlingen, da skinnerne fjernes ved tandbørstning, hvilket gør det muligt at opretholde en god mundhygiejne under hele forløbet.

Udover at du opnår det perfekte smil ved behandling med Invisalign, er der også andre fordele. Når tænderne sidder skævt kan det vanskeliggøre renholdelse og nedsætte tyggefunktionen. Invisalign-behandling kan således også hjælpe til en bedre tandsundhed og et mere optimalt bid.

 

Opnå drømmesmilet med Invisalign!

Book gratis forundersøgelse hos BetterSmile her

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896169

Bestil tid

Sådan foregår behandlingen

Indledende undersøgelse

Inden behandlingen påbegyndes, skal du til en indledende konsultation og undersøgelse. Her hører vi om dine ønsker og ser, om vi ved anvendelse af Invisalign-systemet kan opnå dette. Det er ikke alle afvigelser i tændernes placering, der kan rettes med Invisalign-behandling, og en grundig undersøgelse går derfor altid forud for behandling.

Hvis tandretning med Invisalign er muligt, udformes et individuelt behandlingsprogram. Der tages røntgenbilleder, fotografier og aftryk af din tænder, som alt sammen sendes til Invisalign Technologies i USA sammen med tandlægens præcise behandlingsplan.

Planlægning af skinnens udformning

Tandlægen planlægger, hvordan hver skinne skal udformes og ændres fra gang til gang. Behandlingen kan planlægges i et virtuelt computerprogram med navnet: Align Technology’s unique ClinCheck. Ved anvendelsen af dette program er det muligt at lave en virtuel model over, hvordan tænderne reguleres og i sidste ende kommer til at sidde. Du får på den måde en komplet animeret 3D film af dine tændernes bevægelse fra start til slut. På den måde får du fuldt indblik i behandlingens omfang og kan beslutte dig for, om du ønsker behandlingen eller ej.

Den indledende undersøgelse koster 2500 kr. Dette beløb fratrækkes behandlingens pris, hvis du efterfølgende beslutter dig for at modtage behandling med Invisalign.

Udlevering af første sæt skinner

Ca. 2 uger efter den indledende undersøgelse, hvor aftrykkene sendes til USA, er den computeranimerede 3D film klar. Du kan som nævnt se hele behandlingsforløbet fra start til slut og på den måde få et fuldt indblik i, hvordan slutresultatet med Invisalign-behandling kan blive for dig. Er du tilfreds med behandlingens virtuelle forløb og resultat, bestilles de individuelle Invisalign-skinner, og din tandregulering kan begynde.

Behandlingen sættes i gang ved udlevering af det første sæt af skinner bestående af 2-3 skinner, hvor vi vil give dig grundige instruktioner om, hvordan skinnerne skal anvendes og renholdes.
Desuden vil der typisk blive lavet små plastfyldninger på tænderne for at guide tænderne på rette vej mod slutresultatet.
Du skal hele tiden bære en skinne, undtagen i forbindelse med spisning og tandbørstning. Det vil sige både nat og dag.

Udlevering af næste sæt skinner


Det første sæt af skinner skal anvendes i ca. 14 dage. Efter det første sæt skinner, tilbyder vi gratis flere skinner, hvis vi vurderer, at der er behov for det. Herefter vil du få udleveret det næste sæt skinner, der skal anvendes på samme måde som de første.  På den måde vil tænderne langsomt og stabilt blive rettet på plads.

Dette gentages til, at du er færdig med det sidste sæt af skinner, og tænderne er rettet.
Det er meget individuelt, hvor lang behandlingsperioden er. I nogle tilfælde skal der hele 48 skinner til, mens det i andre tilfælde kan være nok med 12. Typisk strækker behandlingen sig dog over 9-15 måneder, hvor du ca. hver 6. uge skal komme til kontrol hos tandlægen for at sikre, at behandlingen forløber helt som den skal.

 

Efter behandlingen

Efter endt Invisalign-behandling vil du have opnået et flot smil som ønsket. Du vil få mere selvtillid og føle dig bedre tilpas med at grine og smile foran andre mennesker.
For at sikre at dit nye smil forbliver flot, skal du anvende såkaldte retensionsskinner om natten samt en retensionstråd på tændernes bagside.

Retensionskinner er nogle relativt hårde skinner, der dækker tænderne. På den måde holdes tænderne i den rettede position, og sikrer dermed at tænderne ikke flytter sig tilbage til udgangspunktet.
Udgifterne for efterfølgende behandling er inkluderet i den samlede pris for behandlingen.

 

Opnå drømmesmilet med Invisalign!

Bestil tid hos BetterSmile her

Invisalign by BetterSmile

Vi har skabt en ny klinik – dedikeret kun til Invisalign:
Få det perfekte smil, med BetterSmile!

Med BetterSmile får du de bedste specialister fra tre af Københavns største tandlægeklinikker.

Vi tilbyder blandt andet:

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896169

Bestil tid

Invisalign by BetterSmile

Vi har skabt en ny klinik – dedikeret kun til Invisalign:
Få det perfekte smil, med BetterSmile!

Med BetterSmile får du de bedste specialister fra tre af Københavns største tandlægeklinikker.

Vi tilbyder blandt andet:

Det siger vores patienter om Invisalign

Få en gratis forundersøgelse til Invisalign

Gør noget ved drømmen om et pænere smil og kom til en gratis forundersøgelse.
Her står vi klar til at høre om dine specifikke ønsker og vejlede dig på vej til det perfekte smil.

  • ´
Vi ringer dig op til en kort snak om Invisalign og finder en tid til en 45 minutters gratis undersøgelse i vores klinik på Østerbro.