Job og karriere - Tandlægerne ved Storkespringvandet Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.
Vi har åbent i dag fra 08:00 - 17:00
Bestil tid på 69 89 61 69

JOB OG KARRIERE

Vil du være en del af et bredt fagligt fællesskab på tre topmoderne klinikker?

Vi brænder for at sikre, at vores patienter har egne, sunde tænder hele livet.

Vi har tre topmoderne, lækre klinikker i København. Hos Tandlægerne på Frederiksberg, Tandlægerne på Østerbro og Tandlægerne ved Storkespringvandet er vi alle drevet af at levere en ekstraordinær patientoplevelse – hver eneste gang. Vores DNA bygger på tryghed, omsorg, kvalitet og tårnhøj service.

Vi er en virksomhed i vækst, og det betyder, at vi hver måned har fornøjelsen af at byde dygtige og skønne kolleger velkommen.

Se også: Ledige jobsHør fra kollegaernePatienternes udtalelser

01
STORE OG MODERNE KLINIKKER

Vi er 3 store klinikker med over 130 medarbejdere. Vi har indrettet vores klinikker med det bedste og nyeste udstyr; nye units, Cerec, 3D-scannere, Sonos og aircondition.

02
BREDT FAGLIGT FÆLLESSKAB

Du vil blive en del af et bredt fagligt fællesskab med fokus på din udvikling. Vi har fokus på, at vores ledere er anerkendende og motiverende, så vi sikrer de bedste rammer for dig og din udvikling.

03
FOKUS PÅ UDVIKLING OG TRIVSEL

Hos os har vi fokus på, at du udvikler dig, og at du er glad for at gå på arbejde. Du får høj faglig sparring med dygtige kollegaer suppleret med interne faglige kurser.

04
VI HAR DET SJOVT SAMMEN

Vi kan godt lide at have det sjovt sammen, og vi har et festudvalg, der står for fredagsbarer, julefrokoster, sommerfester og meget mere.

05
GOD OG SUND FROKOSTORDNING

Du kan glæde dig til en god, sund frokostordning og rigtig god kaffe - hver dag!

06
CENTRAL BELIGGENHED

Alle vores klinikker ligger tæt på offentlig transport og i hyggelige omgivelser.

Vores klinikker

Tandklinik Illum

Tandlægerne ved Storkespringvandet

Klinikken ligger i Illum, og er nyeste skud på stammen. Klinikken er indrettet i moderne rammer med fokus på den ekstraordinære patientoplevelse.

Gå til forsiden

Tandlægerne på Frederiksberg

Klinikken ligger centralt på Frederiksberg. Vi har netop udvidet med 25 nye kollegaer og indrettet 14 helt nye klinikrum på 1. sal, samt bygget helt nye personale-faciliteter. Der er 2 timers gratis parkering på gaden, og vi er kun en kort gå-tur fra Frederiksberg Metro og bus 9A og 4A.

Gå til hjemmesiden

Tandlægerne på Østerbro

Klinikken ligger på Strandvejen, tæt på Hellerup, og tager imod patienter fra hele København og Sjælland. Vi har gode parkeringsforhold i gaderne omkring klinikken, bus 1A stopper 2 meter fra døren, og det er kun en kort gå-tur fra Svanemøllen St.

Gå til hjemmesiden

Læs hvad vores patienter synes om os

Tandlægerne ved Storkespringvandet