Spring til indholdet
Vi har stadig ÅBENT - Læs mere om vores forholdsregler for COVID-19 og Tandlægebesøg her!
Vi er lukket. Vi åbner igen tirsdag kl. 08:00
Bestil tid på +4569896169

Akut TandlægeBliv smertefri med en akut tandlægetid

Akut tandlæge under Corona-udbrudet

Alle tandlægeklinikker skal pt. lukke for normale behandlinger, men vi må stadig gerne behandle akutte smerter, problemer og skader.

Bestil en akut-tid her eller
ring til os på +45 6989 6169

 

Det er stadig fuldstændigt sikkert for dig, at komme ind til behandling på vores klinik.
Klinikken følger de nationale infektionshygiejniske retningslinjer for tandklinikker (NIR), samt sundhedsstyrelsens anbefalinger, i forhold til forebyggelse af smitte med Coronavirus.

Derudover følger vi udviklingen tæt, og vil løbende regulere vores forholdsregler, såfremt, at sundhedsstyrelsen ændrer retningslinjerne

Vi har på klinikken utroligt høje hygiejnestandarter og der bliver foretaget meget grundig rengøring af klinikrummene og tandlægestolene imellem hver patient. Derudover bliver alle overflader grundigt renset og afsprittet, ligesom alle instrumenter der har været i patientkontakt bliver rengjort grundigt og autoklaveret/steriliseret, således at der ingen risiko er for smitte.

Læs mere om vores forholdregler omkring Corona

Få en akut tandlægetid, uden akut-gebyr!

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet har vi kapacitet til at fungere som en akut tandlæge.

Vi har åbent for nye patienter, og når du har akut ondt i tænderne – så kan vi også hjælpe dig selvom du, ikke er patient hos os i forvejen.
Du behøver heller ikke at skifte til os fast bagefter, selvom du naturligvis er velkommen til det.

Med andre ord fungerer vi lidt som en “tandlægevagt” både i hverdagen og om lørdagen. Uanset om du allerede er patient hos os eller ej, så står vi klar til at hjælpe dig af med smerterne.

Årsagen til, at vi tilbyder denne ekstra service er, at vi har fuld forståelse for, at akutte tandsmerter kan være frygteligt generende.

Vi ønsker derfor at hjælpe vores patienter så hurtigt som muligt.

Åbningstider

mandag08:00 - 15:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 15:00
torsdag08:00 - 17:00
fredag08:00 - 12:00
lørdag08:00 - 16:00
søndagLukket

Vi er lukket. Vi åbner igen tirsdag kl. 08:00

+45 69896169 Bestil tid

Vi tilbyder akutte tandlægetider 6 dage om ugen

Med tandproblemer som eksempelvis tandpine, tæller hver en time, og det kan være urimelig lang tid at vente på tandlægehjælp fra fredag til mandag. Derfor har vi hos Tandlægerne ved Storkespringvandet åbent om lørdagen, hvor vi tilbyder vores patienter akutte tider, så et dyrt besøg hos tandlægevagten eller en smertefuld weekend kan undgås.

Vi tilbyder også akutte tider til vores patienter med behov for akut behandling i forbindelse med andre ting end tandsmerter. Knækker en tand, er det f.eks. vigtigt at komme til akut behandling, så den svækkede tand ikke skades yderligere.

Lad os hjælpe dig med at blive smertefri!

Bestil tid her

Vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig hurtigst muligst

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet går vi meget langt for at give dig en tid så hurtigt som muligt.

Ofte presser vi dig ind imellem andre patienters behandlinger, eller bliver ekstra tid på arbejde. Nogle gange dropper vi vores pauser. Vi gør med andre ord alt, hvad vi kan for at hjælpe dig som patient. Med det sagt er det vigtigt, at du kontakter os så tidligt som muligt, så vi har mulighed for at planlægge, hvor vi bedst kan tilbyde dig en tid til akut behandling.

Når du kommer ind til os med akutte tandsmerter eller -problemer, så gør vi alt, hvad vi kan for at få dig smertelindret. Du får på ingen måde en lappeløsning, men i stedet en start på en reel behandling.

En akut tid betyder altså ikke sløsede og halve behandlinger hos os. Behandlingerne udføres med stor omhyggelighed af vores dygtige tandlæger og foregår altid 100% smertefrit. Du vil altid blive informeret om behandlingsforløbet, så du ved, hvad der kommer til at ske.

Lad os hjælpe dig med at blive smertefri!

Bestil tid her

Akut tandlæge uden akutgebyrer

Vi tilbyder altså denne ekstra service for vores patienter ved at fungere som en slags “tandlægevagt” – både i hverdagen og om lørdagen. Modsat andre steder tillægger vi ingen weekendtillæg på priserne. Det vil sige, at vi tilbyder akutte tandlægebehandlinger om lørdagen til fuldstændig samme priser som i hverdagene.

Som patient hos Tandlægerne ved Storkespringvandet har du således mulighed for 100% smertefri, akut behandling til billige priser.

Læs hvad vores patienter synes om os

Lad os hjælpe dig med at blive kvit smerterne!

Bestil tid her