Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.
Vi er lukket. Vi åbner senere i dag kl. 08:00
Bestil tid på 69 89 61 69

Akut TandlægeBliv smertefri med en akut tandlægetid

Få en akut tandlægetid uden at betale ekstra!

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet har vi kapacitet til at fungere som en akut tandlæge.

Vi har åbent for nye patienter, og når du akut får ondt i tænderne – så kan vi også hjælpe dig selvom du ikke er patient hos os i forvejen.

Du behøver heller ikke at skifte til os fast bagefter, selvom du naturligvis er velkommen til det.

Med andre ord fungerer vi lidt som en “tandlægevagt” både i hverdagen og om lørdagen. Uanset om du allerede er patient hos os eller ikke, så står vi klar til at hjælpe dig af med smerterne.

Årsagen til, at vi tilbyder denne ekstra service er, at vi har fuld forståelse for, at akutte tandsmerter kan være frygteligt generende.

Vi ønsker derfor at hjælpe vores patienter så hurtigt som muligt.

Åbningstider

mandag08:00 - 15:30
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 17:00
fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket

Vi er lukket. Vi åbner senere i dag kl. 08:00

69 89 61 69 Bestil tid

Vi tilbyder akutte tandlægetider 6 dage om ugen

Tandlægerne ved Storkespringvandet

Med tandproblemer som f.eks. tandpine, tæller hver en time, og det kan være urimelig lang tid at vente på tandlægehjælp fra fredag til mandag. Derfor har vi hos Tandlægerne ved Storkespringvandet åbent om lørdagen, hvor vi tilbyder akutte tider, så et dyrt besøg hos tandlægevagten eller en smertefuld weekend kan undgås.

Vi tilbyder også akutte tider til vores patienter med behov for akut behandling i forbindelse med andre ting end tandsmerter. Knækker en tand, er det f.eks. vigtigt at komme til akut behandling, så den svækkede tand ikke skades yderligere.

Lad os hjælpe dig med at blive smertefri!

Bestil tid her

Vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig hurtigst muligst

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet går vi meget langt for at give dig en tid så hurtigt som muligt.

Ofte presser vi dig ind imellem andre patienters behandlinger, eller bliver ekstra tid på arbejde. Nogle gange dropper vi vores pauser. Vi gør med andre ord alt, hvad vi kan for at hjælpe dig som patient. Med det sagt er det vigtigt, at du kontakter os så tidligt som muligt, så vi har mulighed for at planlægge, hvor vi bedst kan tilbyde dig en tid til akut behandling.

Når du kommer ind til os med akutte tandsmerter eller problemer, så gør vi alt, hvad vi kan for at få dig smertelindret. Du får på ingen måde en lappeløsning, men i stedet en start på en reel behandling.

En akut tid betyder altså ikke sløsede og halve behandlinger hos os. Behandlingerne udføres med stor omhyggelighed af vores dygtige tandlæger og foregår altid 100% smertefrit. Du vil altid blive informeret om behandlingsforløbet, så du ved, hvad der kommer til at ske.

Tandbro

Lad os hjælpe dig med at blive smertefri!

Bestil tid her

Akut tandlæge uden akutgebyrer

tandbro

Vi tilbyder altså denne ekstra service for vores patienter ved at fungere som en slags “tandlægevagt” – både i hverdagen og om lørdagen. Modsat andre steder tillægger vi ikke weekendtillæg på priserne. Det vil sige, at vi tilbyder akutte tandlægebehandlinger om lørdagen til fuldstændig samme priser som i hverdagene.

Som patient hos Tandlægerne ved Storkespringvandet har du derfor mulighed for 100% smertefri, akut behandling til fair priser.

Læs hvad vores patienter synes om os

Lad os hjælpe dig med at smertefri!

Bestil tid her

Tandlægerne ved Storkespringvandet