Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.
Vi er lukket. Vi åbner senere i dag kl. 08:00
Bestil tid på 69 89 61 69

Tandrensning

Hold munden sund med en tandrensning og alm. undersøgelse.

tandrensning

Tandrens er vigtigt for alle!

Ønsker du at holde dine tænder sunde, er det vigtigt, at du fra tid til anden får renset dine tænder. Dette gælder både hvis din tandsundhed generelt er god, men også hvis du lider af én eller flere tand- og mundsygedomme.

Tandrensning er en essentiel del af de løbende kontroller, som din tandlæge eller tandplejer foretager. Ved at fjerne belægninger på dine tænder, er du nemlig med til at holde en god mundhygiejne, og at forebygge sygdomme.

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet sætter vi en stor ære, i at levere behandlinger af højeste kvalitet, til fair priser. Vi bruger kun det bedste udstyr, og håndplukker samtlige af vores medarbejdere.

Vi har til huse i Illum, centralt i København K.

Bestil tid til tandrens og undersøgelse

Tandrensning i trygge omgivelser

Når du skal have foretaget en tandrens- og undersøgelse, er du i trygge hænder hos Tandlægerne ved Storkespringvandet.

Kvalitet og faglighed har højeste prioritet kommer før alt andet. Derfor vil du også opleve, at helt almindelige tandrensninger, som udgangspunkt udføres af en af vores dygtige tandplejere. Deres uddannelse har nemlig særlig fokus mod netop tandrensning og løbende tandeftersyn.

Til formålet anvender vi det førende udstyr på markedet, og sørger endvidere for, at alle behandlere holdes “up to date” med de nyeste og bedste teknikker- og behandlingsmetoder. Det mener vi nemlig er vigtigt, for at sikre dig den bedst mulige behandling.

Derfor er løbende tandrens vigtigt

Belægninger på tænderne, eksempelvis i form af tandsten, kan resultere i sygdomme i mund og tænder. Derfor er det vigtigt, at du løbende får foretaget et tandeftersyn, samt en tandrensning i forlængelse heraf.

Nogle af de sygdomme som en tandkontrol og en tandrensning kan være med til at forebygge, er blandt andet huller i tænderne, tandkødsbetændelse samt paradontose.

Ved at sætte tidligt ind, kan sygdomme ofte opdages og afværges, inden at problemerne bliver egentlig behandlingskrævende.

Ud fra både et økonomisk- og et sundhedsmæssigt perspektiv, er det derfor en god idé, at følge de anbefalinger om tandkontrol som din behandler giver dig.

rodbehandling

Hvornår skal jeg have en tandrensning?

tandrensning

Tandrensning har primært til formål at fjerne hårde belægninger på tænderne, også kendt om “tandsten”.

Tandsten binder sig tandens overflade, og opstår ud fra komponenter i dit spyt.

Hvis tænderne er helt rene, har belægningerne ikke mulighed for at sidde fast på tænderne.

Det er derfor vigtigt at undgå disse belægninger, da deres ru overflade, er ideelle for bakterier at sætte sig fast i.

Tandrensning fjerner både de hårde (tandsten) og de bløde belægninger (plak) på tænderne. Dette sker såvel på tændernes krone, samt ved normale og sunde tandkødslommer – også kendt som pocher.

Vi er her for at hjælpe dig

Monica Meier Davidsen Klinikchef og ledende tandplejer Læs mere
Signe M. Tandplejer
Mie R. Tandplejer og Invisalign-ekspert Læs mere
Annalee C. Tandplejer

Lad os hjælpe dig med at opnå optimal mundhygiejne!

Bestil tid her

 

Sådan foregår tandrensningen

Rensning af tænder
1. trin

For at fjerne tandsten og plak, anvender vi henholdsvis ultralyd og håndinstrumenter.

Med ultralyd fjernes belægningerne skånsomt, med op imod 25.000 svingninger i sekundet. Under denne process tilføres instrumentet vand.

De mange svingninger, giver en skinger tone under tandrensningen, som umiddelbart godt kan lyde og føles voldsom. Metoden er dog meget skånsom, hvilket betyder at den hverken gør skade på tandens omkringliggende væv, eller medfører smerte under behandlingen.

Som supplement hertil, anvender tandplejeren håndinstrumenter til at fjerne særligt genstridige tandsten.

Pudsning af tænder
2. trin

Når selve tandrensningen er overstået, skal tænderne pudses.

Her vil din behandler pudse tænderne af, med en gummikop med en pudsepasta. Herved bliver tænderne helt glatte og blanke, hvorefter din tandrensning er færdig.

Denne pudsning har ligeledes til formål, at fjerne de sidste farvede belægninger på tænderne.


Høj kvalitet til gode priser

Se vores prisliste

Stor erfaring med tandlægeskræk

Se hvordan her

Branchens bedste udstyr

Læs om vores kvalitet

Lad os hjælpe dig med at opnå optimal mundhygiejne!

Bestil tid her

 

Sådan takler vi Tandlægeskræk

Frygter du at gå til tandlæge, eller frygter du blot tanken om at bestille en tid hos tandlægen? Vi lover at passe rigtig godt på dig!

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, er du altid meget velkommen. Hvis du vil give os lov, vil vi utrolig gerne vise dig, at vi rent faktisk kan hjælpe dig helt af med din tandlægeskræk – også kaldet odontofobi.

Vi lover, at vi tager din tandlægeskræk seriøst og at vi gør alt hvad der står i vores magt, for at dit besøg hos os bliver så behageligt som muligt!

Vi har særligt fokus på tandlægeskræk

Læs mere om hvad vi gør for dig

Tryg og Smertefri behandling

Læs mere om smertefri behandling

Vi har lørdagsåbent

Se mere om akut tandlæge

Læs hvad vores patienter synes om os

Lad os hjælpe dig med at opnå optimal mundhygiejne!

Bestil tid her

Se vores Luksus-tandlægeklink i ILLUM

Tandlæger til helt almindelige priser

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet ved vi, at prisen er en afgørende faktor, når man skal til tandlægen. Derfor gør vi en dyd ud af at levere højeste kvalitet til helt almindelige priser.

Højeste kvalitet

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi anvender altid det nyeste og bedste udstyr for de bedste behandlinger, så du som patient opnår det ideelle resultat.

Vi er lukket. Vi åbner senere i dag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på 69 89 61 69

Bestil tid

Grøn, gul eller rød patient?

Med Sundhedsstyrelsen nye nationale kliniske retningslinjer, vil du som patient få tildelt en farve (grøn, gul eller rød), ud fra en risikovurdering som din behandler foretager.

Alt efter din tænders sundhed, bliver der derfor lavet en individuel vurdering, som har betydning for, hvor tit vi anbefaler at du får renset tænder og får foretaget et almindeligt tandeftersyn.

Hvis du har en helt sund mund, er god til at børste dine tænder, samt løbende renser mellem tænderne med eksempelvis mellemrumsbørster eller tandtråd, vil du således typisk kun skulle besøge os én enkelt gang om året. I så fald er du i den grønne patientgruppe.

Har du derimod en eller flere aktive sygdomme i munden, vil vi typisk anbefale hyppigere tandrensning og undersøgelse. Dette kan eksempelvis være, hvis du enten har huller i tænderne eller tandkødsbetændelse.

Vurderingen af din tandsundhed foretages fra gang til gang, i samarbejde med din behandler. Faste indkaldelser eksempelvis hvert halve år, finder derfor ikke sted længere, med mindre at der er særlige sundhedsmæssige ting som taler for det.

For nogle vil det derfor betyde, at de skal besøge tandlægen lidt sjældnere, mens andre vil skulle besøge tandlægen lidt hyppigere.

Ønsker du at besøge os hyppigere, end din patientgruppe lægger op til, er dette som regel muligt. Du skal blot være opmærksom på, at du i så fald ofte ikke er berettiget til de statslige tilskud til selve behandlingen. Du må derfor påregne en mindre merudgift, sammelignet med de almindelige priser, som er baseret på statslig støtte.

 

Lad os hjælpe dig med at opnå optimal mundhygiejne!

Bestil tid til tandrens her

Vores tandplejere er eksperter i tandrens

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, vil du som udgangspunkt få foretaget din tandrensning af en tandplejer.

Alle vores tandplejere har en 3 årig professionsbachelor i tandpleje. Da tandrensninger er tandplejernes primære arbejdsopgave, betyder det også, at tandplejerne er eksperter i at foretage tandrensninger.

Som patient hos os, tilknyttes du en fast tandlæge og en fast tandplejer. Dette har til formål at sikre høj kvalitet, da der derved foretages dobbeltkontrol af vores arbejde.

Tandplejeren vil dermed stå for de regelmæssige eftersyn, tandrensning og evt. parodontosebehandling, mens tandlægen vil kunne hjælpe med plastfyldninger, rodbehandlinger, tandudtrækninger og kronebehandlinger. I denne forbindelse vil der ofte udføres dobbeltkontrol af de behandlinger som er foretaget.

Som en større tandlægeklinik, har vi dog altid mulighed for at lade en anden behandler overtage, hvis du har akut tandpine, ønsker en aftale på en specifik dag, eller som følge af ferie eller sygdom hos behandleren.

 

Lad os hjælpe dig med at opnå optimal mundhygiejne!

Bestil tid her

Tandlægerne ved Storkespringvandet