Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.
Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00
Bestil tid på 69 89 61 69

Interdentalbørster

Få renset tænderne optimalt med en interdentalbørste.

Tryg patient

Få et godt supplement til tandbørsten!

Uanset hvor godt du børster, kan du ikke kan komme ind og fjerne snavs og bakterier inde i mellemrummet mellem tænderne.

Tandtråd kan anvendes til renholdelse af tændernes mellemrum, men der er en række af tilfælde, hvor interdentalbørsterne har en stor fordel. Desuden finder mange det nemmere at anvende interdentalbørsterne frem for tandtråden.

Ønsker du bedre mundhygiegne, kan du Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet derfor få råd og vejledning til, hvordan du bruger en interdentalbørste.

 

Du er i trygge hænder

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, møder du kun de bedste tandlæger og tandplejere.

Vi sætter kvalitet over alt andet og vil gøre alt for, at du opnår det bedste resultat. Her vil vi også hjælpe dig på vej mod en optimal mundhygiejne med vejledning til, hvordan du anvender interdentalbørsten bedst.

Vi har både de nyeste redskaber og de nyeste teknikker til at hjælpe dig på bedste vis.

 

Hvorfor anvende interdentalbørste?

Interdentalbørsterne kan med stor fordel anvendes i store mellemrum, hvor tandtråd f.eks. ikke fylder nok til at rense på begge de tilstødende tænder. Derudover er børsterne rigtig gode til patienter med bøjle, hvor en tandtråd ikke kan komme til.

Patienter som lider af parodontose, har ligeledes ofte stor fordel af at anvende interdentalbørsterne. Hos parodontosepatienter har tandkødet nemlig ofte trukket sig, og en tandtråd fylder igen ikke nok til at fjerne snavsen på tænderne.

På samme måde er interdentalbørsterne velegnede til patienter, der mangler en tand eller flere i munden.

Hvordan anvendes interdentalbørster?

Tandregulering

Interdentalbørster fås i forskellige størrelser og udgaver. Det er vigtigt, at du i første omgang finder den størrelse og type, der fungerer bedst for dig. Interdentalbørsten skal ramme begge tænder, når du placerer den i et mellemrum  – og selvfølgelig uden at beskadige tandkødet.

Her hos Tandlægerne ved Storkespringvandet har vi et udvalg af forskellige interdentalbørster, og vi vil gerne bruge vores tid på, at finde den helt rigtige til dig og instruere dig i, hvordan du bruger den. På den måde vil vi hjælpe dig på vej mod en optimal mundhygiejne.

Det er hertil vigtigt at understrege, at anvendelsen af interdentalbørster ikke kan erstatte tandbørstningen, men kan anvendes som et godt supplement, der øger tandsundheden.

Vi er her for at hjælpe dig

Signe M. Tandplejer

Hør mere om interdentalbørsten næste gang hos tandlægen!

Bestil tid her

 

Guide til brug

Når den rigtige størrelse er fundet, anvender du disse (helst dagligt) på følgende måde:

  • Placér eventuelt lidt tandpasta på børsten.
  • Børsten placeres i mellemrummet mellem to tænder. Børsten skal vinkles, så den føres helt horisontalt ind mellem tænderne, så tandkødet ikke beskadiges.
  • Børsten føres frem og tilbage gentagende gange i mellemrummet, så snavsen børstes af tænderne.
  • Børsten skylles efterfølgende med vand, så snavsen fjernes fra børste-hårene.
  • Næste mellemrum renses nu. Gå systematisk frem, så alle mellemrum renses og husk at skifte størrelse af interdentalbørsterne, hvis nogle mellemrum er større end andre.
  • Efterfølgende kan munden eventuelt skylles med vand for at fjerne overskydende snavs og bakterier fra munden.
  • Børsterne kan skylles og genbruges nogle gange.

De første gange kan det være lidt svært at anvende interdentalbørster, men efter nogle gange vil du opleve at blive mere og mere rutineret. Til sidst tager det ikke mere end et par minutter og bliver forhåbentlig en del af din daglige mundhygiejne-rutine.
Tandkødet kan godt bløde ved anvendelse. Så længe du bruger børsterne korrekt, skal du ikke stoppe med at bruge dem. Tandkødet bløder netop, fordi der sidder snavs i mellemrummene, som giver tandkødsbetændelse.

Interdentalbørsterne er et rigtig godt alternativ til tandtråden og har en lang række af fordele. At anvende interdentalbørster som en fast del af den daglige mundhygiejne-rutine, sikrer en god tandsundhed.  Børsterne kan købes på hos os Tandlægerne ved Storkespringvandet, på apoteker eller i nogle større supermarkeder.

Høj kvalitet til gode priser

Se vores prisliste

Stor erfaring med tandlægeskræk

Se hvordan her

Branchens bedste udstyr

Læs om vores kvalitet

Hør mere om interdentalbørsten næste gang hos tandlægen!

Bestil tid her!

 

Sådan takler vi Tandlægeskræk

Frygter du at gå til tandlæge, eller frygter du blot tanken om at bestille en tid hos tandlægen? Vi lover at passe rigtig godt på dig!

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, er du altid meget velkommen. Hvis du vil give os lov, vil vi utrolig gerne vise dig, at vi rent faktisk kan hjælpe dig helt af med din tandlægeskræk – også kaldet odontofobi.

Vi lover, at vi tager din tandlægeskræk seriøst og at vi gør alt hvad der står i vores magt, for at dit besøg hos os bliver så behageligt som muligt!

Vi har særligt fokus på tandlægeskræk

Læs mere om hvad vi gør for dig

Tryg og Smertefri behandling

Læs mere om smertefri behandling

Vi har lørdagsåbent

Se mere om akut tandlæge

Læs hvad vores patienter synes om os

Hør mere om interdentalbørsten næste gang hos tandlægen!

Bestil tid her

Se vores Luksus-tandlægeklink i ILLUM

Tandlæger til helt almindelige priser

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet ved vi, at prisen er en afgørende faktor, når man skal til tandlægen. Derfor gør vi en dyd ud af at levere højeste kvalitet til helt almindelige priser.

Højeste kvalitet

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi anvender altid det nyeste og bedste udstyr for de bedste behandlinger, så du som patient opnår det ideelle resultat.

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på 69 89 61 69

Bestil tid