Jeg har ikke været til tandlægen længe | Tandlægerne på Frederiksberg Spring til indholdet
Sommerkampagne: Spar 50% på professionel tandblegning. Læs mere her.
Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00
Bestil tid på 69 89 61 69

Jeg har ikke været til tandlægen længeHusk at det aldrig er for sent

HUSK – Det er aldrig for sent at gå til tandlæge! Når det gælder tænder, bliver tingene aldrig bedre af at vente.

Tandlæger i indre by

En del mennesker har af forskellige årsager valgt ikke at gå til tandlæge i årevis. Årsagerne til dette kan være mange, men ofte er det en dårlig eller ubehagelig oplevelse hos en tidligere tandlæge, der har givet grobund for tandlægeskræk og dermed en generel manglende tillid til tandlæger.

For andre er det følelsen af at have svigtet sig selv og sine tænder og frygten for det ukendte. Det vil altså sige, at det ofte kan være tankerne og frygten for, ”hvor slemt står det til?”, der bliver drivkraften til at fortsætte med at blive væk fra tandlægen i endnu længere tid.

Der er ligeledes en del af klinikkens nye patienter, der udtrykker skam og flovhed over deres tandsæt og hele deres situation. Muligvis véd man med sikkerhed, at der er problemer med tandsættet, men er ikke klar til at overskue konsekvenserne.

Hos Tandlægerne på Frederiksberg har vi en stor tilgang af nye patienter, hvor en væsentlig del af disse nye patienter ikke har været til tandlæge i årevis. Vi forstår, at det er en tillidssag at gå til tandlæge, men særligt efter flere års fravær. Vi tager altid tingene helt i dit tempo og går først videre, når du føler dig tryg og godt tilpas.

Husk, at der er absolut intet er at være flov over. Vær blot stolt over, at du nu er i gang med at tage det første spæde skridt til at få et sundt, funktionelt og godt tandsæt. Du skal vide, at det er de færreste problemstillinger, som vi ikke kan løse på klinikken.

Uanset behandling, foregår ALT SMERTEFRIT. Der er ingen behandlinger, hvor det er nødvendigt at have smerter. Vi har både tiden, roen og ikke mindst kompetencen til at lægge en effektiv og smertefri lokalbedøvelse. Vi byder dig velkommen på klinikken og lover at passe rigtig godt på dig.

For at bestille tid – klik her!

Læs hvad vores patienter synes om os