Komplicerede rodbehandlinger under mikroskop - uden smerter! Spring til indholdet
Sommerkampagne: Spar 50% på professionel tandblegning. Læs mere her.
Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00
Bestil tid på 69 89 61 69

Komplicerede rodbehandlinger

Rodbehandling under operationsmikroskop

rodbehandling

Skal du have lavet en kompliceret rodbehandling?

Vi har hos Tandlægerne ved Storkespringvandet etableret en endodontiklinik, der er specialiseret i rodbehandlinger. Dette gør, at vi på klinikken kan håndtere almindelige rodbehandlinger såvel som komplicerede rodbehandlinger. Dermed er det ikke nødvendigt, at henvise patienten til en anden tandklinik, hvor du kan opleve lang ventetid. I langt de fleste tilfælde vil du modtage behandling i vores endodontiklinik, hvis tandplejeren identificerer, at tanden kræver en kompliceret behandling. Dette gælder ligeledes ved rebehandling, også kaldet revision.

Book tid til en kompliceret rodbehandling her.

Hvad er en kompliceret rodbehandling?

En rodbehandling er en tandbehandling, der fokuserer på tandroden. Dybt inde i tandens krone og rødder findes et hulrum, hvor tandens nerve, også kaldet pulpa, ligger. Under en rodbehandling fjernes pulpa, og hulrummet fyldes derefter med et gummi-materiale.

Denne behandling udføres af forskellige årsager, hvor en af de mest hyppigste årsager er tilfælde, hvor tanden har et stort hul (caries), der går helt ind til tandens nerve.

Derudover er det nødvendigt med den rodbehandling, hvis tandens nerve er død (nekrotisk). Der kan være mange forskellige årsager til, at en nerve dør. Det kan forårsages af en fysisk skade på tanden (traume), tidliger fyldningsbehandlinger, parodontal sygdom eller caries.

Ekspertise i komplicerede rodbehandlinger

Tandbro

Vores rodbehandlingstandlæge, Amin, har gennemført en efteruddannelse i komplicerede rodbehandlinger, hvorfor du er i trygge hænder hos os. Han har opnået ekspertise i mikroskopvejledende rodbehandlinger og kan håndtere selv de mest komplicerede behandlinger.

Amin arbejder til dagligt udelukkende med denne type behandlinger, hvilket indebærer diagnosticering, udarbejdelse af omfattende behandlingsplaner og behandling. Førend påbegyndt behandling foretager vi en 3D-røntgen, CBCT, som gør os i stand til at stille patienten den korrekte diagnose, hvortil vi kan tilrettelægge den nødvendige behandling.

I visse tilfælde oplever patienter, at deres rodbehandlinger ikke forløber efter hensigten og medfører komplikationer, der kræver rebehandling. Vi er bevidste om, at dette kan være omkostningsfuldt for mange, hvilket ligeledes er en af årsagerne til, at vi har muliggjort det for patienter at modtage behandling, for selv de komplicerede tilfælde, in-house.

Dermed kan vi sikre vores patienter den bedst mulige behandling, da vores tandplejere, som følge af et længere forløb, kan vurdere på forhånd, hvilke behandlinger, der har brug for at blive udført under operationsmikroskop. På denne måde kan vi undgå mulige problemer, som tanden med stor sandsynlighed ville have haft døjet med efter en almindelig rodbehandling. Dette giver en større succesrate, da vi i så vidt muligt omfang forebygger mulige infektioner og dermed nødvendigheden for rebehandlinger.

tandlaege-koebenhavn

Vi er her for at hjælpe dig

Søren Sehested Tandlæge
Coral Nakku Tandlæge
Monica Meier Davidsen Klinikchef og ledende tandplejer Læs mere

Højere succesrate med operationsmikroskop

Når vi udfører rodbehandlinger ved brug af operationsmikroskop, oplever vi en markant højere succesrate i at lokalisere de korrekte rodkanaler i de komplicerede tænder. Dette spiller en afgørende rolle for at sikre en vellykket behandling. Med mikroskopet er det muligt for vores tandlæge at forstørre op til 12,5 gange, hvilket er væsentligt mere end almindelige loopbriller, der kun kan forstørre op til 2 gange. Det indbyggede LED-lys forbedrer tandlægens evne til at afgøre præcist, hvor roden er placeret. Dette er særligt vigtigt, når placeringen af kanalerne er udfordrende at lokalisere. Lyset hjælper ligeledes med at minimere risikoen for fejlboring og sikrer en konstant præcision i hele behandlingsforløbet.

Har du tidligere haft negative oplevelser i relation til rodbehandlinger? Hos os er du velkommen til at komme forbi og få en vurdering af vores kompetente tandlæger. Alle vores tandlæger er kyndige og i stand til at vurdere, hvorvidt din tand skal behandles som en almindelig rodbehandling eller som en kompliceret rodbehandling under mikroskop.

Vores fineste opgave og mål er, at du som patient modtager den rette behandling. Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet sætter vi en ære i at tilbyde vores patienter trygge, effektive rodbehandlinger med dedikerede tandlæger og avancerede udstyr.

Høj kvalitet til gode priser

Se vores prisliste

Stor erfaring med tandlægeskræk

Se hvordan her

Branchens bedste udstyr

Læs om vores kvalitet

Lad os hjælpe dig med en smertefri rodbehandling!

Bestil tid her

 

Sådan takler vi tandlægeskræk

Frygter du at gå til tandlæge, eller frygter du blot tanken om at bestille en tid hos tandlægen? Vi lover at passe rigtig godt på dig!

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, er du altid meget velkommen. Hvis du vil give os lov, vil vi utrolig gerne vise dig, at vi rent faktisk kan hjælpe dig helt af med din tandlægeskræk – også kaldet odontofobi.

Vi lover, at vi tager din tandlægeskræk seriøst og at vi gør alt hvad der står i vores magt, for at dit besøg hos os bliver så behageligt som muligt!

Vi har særligt fokus på tandlægeskræk

Læs mere om hvad vi gør for dig

Tryg og Smertefri behandling

Læs mere om smertefri behandling

Vi har lørdagsåbent

Se mere om akut tandlæge

Læs hvad vores patienter synes om os

Lad os hjælpe dig med en smertefri rodbehandling!

Bestil tid her

Se vores smukke klinik i ILLUM

Tandlæger til helt almindelige priser

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet ved vi, at prisen er en afgørende faktor, når man skal til tandlægen. Derfor gør vi en dyd ud af at levere højeste kvalitet til helt almindelige priser.

Højeste kvalitet

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi anvender altid det nyeste og bedste udstyr for de bedste behandlinger, så du som patient opnår det ideelle resultat.

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på 69 89 61 69

Bestil tid