Spring til indholdet
Læs mere om vores forholdsregler for COVID-19 og Tandlægebesøg her!
Vi har åbent i dag fra 08:00 - 17:00
Bestil tid på 70 84 85 44

LiteWire

Lad os hjælpe dig med at opnå et flottere smil.

Ønsker du at få et flottere smil med pæne lige tænder?

Gemmer du ofte smilet bag hånden og læberne, eller holder du ligefrem smilet tilbage? Ønsker du tandretning med en minimal synlig bøjle? Hvis ja, så kan behandling med LiteWire være en optimal løsning for dig. Med Litewire kan du nemlig opnå et flot smil ved brug af en diskret bøjle på tænderne.

Kosmetisk tandretning med LiteWire kræver, at tandlægen er certificeret til brugen heraf. Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet har vi certificerede tandlæger og kan derfor tilbyde vores patienter tandretning med Litewire.

Du er i trygge hænder

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, møder du kun de bedste tandlæger og tandplejere.

Vi sætter kvalitet over alt andet og vil gøre alt for, at du opnår det bedste resultat. Vores faglighed kommer dig tilgode, når du skal have rettet dine tænder med LiteWire. Vi har både de nyeste redskaber og de nyeste teknikker til at hjælpe dig hurtigt og smertefrit.

 

Hvad er LiteWire?

LiteWire er en diskret tandbøjle, der er i stand til at rette de forreste tænder, som er de synlige tænder ved smil. LiteWire bøjlen sidder fast på dine tænder, hvilket gør, at den kan ses, selvom den er meget diskret. Ønskes mere usynlig tandregulering kan alternative løsninger som Inman Aligner eller Invisalign overvejes.

LiteWire er i forhold til de mindre synlige tandretningssystemer den billigste løsning og mange anvender derfor med fordel denne til at rette skæve tænder i fronten. For mere information vedrørende disse alternative tandregulerende behandlinger, se henholdsvis afsnittene: Inman Aligner og Invisalign.

Hvordan virker LiteWire?

Bøjlen på tænderne udgøres af en elastisk nikkeltitaniumbøjle. Denne bøjle virker effektivt ved langsomt og skånsomt at flytte tænderne fortil ind i den ønskede stilling i tandbuen.
Bøjlen sidder fast på tænderne via keramiske brackets (attachements). Disse er tandfarvede og er derfor mindre synlige end de velkendte “togskinner” fra børnetandreguleringen.

Det at bøjlen sidder fast på tænderne, gør bøjlen meget effektiv, og små skævheder i tandrækken kan derfor relativt hurtigt rettes. Typisk strækker behandlingstiden sig kun over 6 måneder, fordi det kun er skævheder i fortænderne, der rettes og ikke selve sammenbidet som ved almindelig tandregulering, der typisk tager flere år.

Vi er her for at hjælpe dig

Signe M. Tandplejer

Lad os hjælpe dig med at opnå et flottere smil med LiteWire!

Bestil tid her

 

Kan jeg få rettet tænder med LiteWire?

LiteWire kan anvendes til at rette skæve fortænder. Ligeledes kan LiteWire rette drejede (roterede) tænder og tænder, der sidder meget tæt (trangstilling). Modsat kan LiteWire også anvendes til at lukke for store mellemrum mellem dine fortænder.
LiteWire kan således anvendes til at rette små tandstillingsfejl, som kan have stor betydning for dig og din selvtillid.

Mange er kede af deres smil på grund af skævheder i tandrækken. I dag er der, grundet det øgede fokus på udseendet, derfor mange som vælger at få rettet tænder. Herved kan selvværdet og lysten til at smile opnå nye højder.

Udover at LiteWire forbedrer udseendet, kan tandretningen også gøre det lettere for dig at holde tænderne rene. Skæve tænder eller store mellemrum kan være svære at holde rene, hvorved der kan komme bakteriebelægninger på tænderne, som kan føre til tandsygdomme.

Behandlingsforløb ved LiteWire

LiteWire virker ved at flytte dine tænder skånsomt over en periode på ca. 6 måneder.
Forud for behandling med LiteWire, skal du ind til en indledende undersøgelse her hos os. Her vil vi lytte til dine ønsker og behov, samtidigt med at dine tænder grundigt undersøges. Sammen vil vi finde frem til, om dine tænder kan rettes ved LiteWire, eller om alternative behandlingsløsninger skal overvejes. Hvis der besluttes, at LiteWire behandling er den mest optimale løsning for dig, kan behandlingen startes.

Først gør vi dette
1. trin

I første omgang vil vi tage aftryk af både overkæbe og underkæbe i et elastisk aftryksmateriale. Ud fra disse aftryk udstøbes gibsaftryk, hvorved dine tænders position i tandbuen kan studeres grundigt.

Så gør vi
2. trin

Har du meget tætsiddende tænder (trangstilling), kan det være nødvendigt, at der forud for Litewire behandlingen slibes lidt på tændernes sideflader, så der bliver mere plads i tandbuen. Beslibningen er meget overfladisk og vil ikke have nogle konsekvenser for dine tænders sundhed.

Bagefter så gør vi
3. trin

Når LiteWire behandlingen startes, skal du komme fast hos os med 3-4 ugers mellemrum. Ved hvert besøg vil tandlægen kontrollere tandbøjlen og eventuelt justere denne i forhold til dine tænders bevægelse. På den måde flyttes fortænderne langsomt og sikkert til den ønskede position, der giver dig et strålende flot smil.

Vi slutter af med at
4. trin

Når behandlingen er slut efter ca. 6 måneder, er det vigtigt, at tændernes nye position fastholdes. Tænder har nemlig en tendens til at søge tilbage til udgangspunktet. Du skal derfor efter endt behandling have en lille tråd på indersiden af fortænderne (retentionstråd). På den måde vedligeholdes dit nye flotte smil.


Høj kvalitet til gode priser

Se vores prisliste

Stor erfaring med tandlægeskræk

Se hvordan her

Branchens bedste udstyr

Læs om vores kvalitet

Lad os hjælpe dig med at opnå et flottere smil med LiteWire!

Bestil tid her

 

Sådan takler vi Tandlægeskræk

Frygter du at gå til tandlæge, eller frygter du blot tanken om at bestille en tid hos tandlægen? Vi lover at passe rigtig godt på dig!

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, er du altid meget velkommen. Hvis du vil give os lov, vil vi utrolig gerne vise dig, at vi rent faktisk kan hjælpe dig helt af med din tandlægeskræk – også kaldet odontofobi.

Vi lover, at vi tager din tandlægeskræk seriøst og at vi gør alt hvad der står i vores magt, for at dit besøg hos os bliver så behageligt som muligt!

Vi har særligt fokus på tandlægeskræk

Læs mere om hvad vi gør for dig

Tryg og Smertefri behandling

Læs mere om smertefri behandling

Vi har lørdagsåbent

Se mere om akut tandlæge

Læs hvad vores patienter synes om os

Lad os hjælpe dig med at opnå et flottere smil med LiteWire!

Bestil tid her

Se vores Luksus-tandlægeklink i ILLUM

Tandlæger til helt almindelige priser

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet ved vi, at prisen er en afgørende faktor, når man skal til tandlægen. Derfor gør vi en dyd ud af at levere højeste kvalitet til helt almindelige priser.

Højeste kvalitet

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi anvender altid det nyeste og bedste udstyr for de bedste behandlinger, så du som patient opnår det ideelle resultat.

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 17:00

Se alle åbningstider