Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.
Vi har åbent i dag fra 08:00 - 16:00
Bestil tid på 69 89 61 69

LiteWire

Her kan du læse mere om behandlingen

tandlaegeskraek

Ønsker du at få et flottere smil med pæne lige tænder?

Gemmer du ofte smilet bag hånden og læberne, eller holder du ligefrem smilet tilbage? Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet har vi valgt at fokusere på tandretning med Invisalign, og vi tilbyder derfor ikke tandretning med Litewire. Dog er denne side til for dig, der gerne vil blive klogere på, hvilken behandlingsmetode, der vil være den bedste løsning for dig.

Hvad er LiteWire?

LiteWire er en diskret tandbøjle, der er i stand til at rette de forreste tænder, som er de synlige tænder ved smil. LiteWire bøjlen sidder fast på dine tænder, hvilket gør, at den kan ses, selvom den er meget diskret. Ønskes mere usynlig tandregulering kan alternative løsninger som Invisalign overvejes.

LiteWire er i forhold til de mindre synlige tandretningssystemer den billigste løsning og mange anvender derfor med fordel denne til at rette skæve tænder i fronten. For mere information vedrørende disse alternative tandregulerende behandlinger, se afsnittet Invisalign.

rodbehandling

Hvordan virker LiteWire?

tandlaege-koebenhavn

Bøjlen på tænderne udgøres af en elastisk nikkeltitaniumbøjle. Denne bøjle virker effektivt ved langsomt og skånsomt at flytte tænderne fortil ind i den ønskede stilling i tandbuen.
Bøjlen sidder fast på tænderne via keramiske brackets (attachements). Disse er tandfarvede og er derfor mindre synlige end de velkendte “togskinner” fra børnetandreguleringen.

Det at bøjlen sidder fast på tænderne, gør bøjlen meget effektiv, og små skævheder i tandrækken kan derfor relativt hurtigt rettes. Typisk strækker behandlingstiden sig kun over 6 måneder, fordi det kun er skævheder i fortænderne, der rettes og ikke selve sammenbidet som ved almindelig tandregulering, der typisk tager flere år.

Vi er her for at hjælpe dig

Søren Sehested Tandlæge
Katrine Stru Ledende Invisalign-ekspert Læs mere

Lad os hjælpe dig med at opnå et flottere smil med Invisalign!

Bestil tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse her

 

Kan jeg få rettet tænder med LiteWire?

Tandkrone

LiteWire kan anvendes til at rette skæve fortænder. Ligeledes kan LiteWire rette drejede (roterede) tænder og tænder, der sidder meget tæt (trangstilling). Modsat kan LiteWire også anvendes til at lukke for store mellemrum mellem dine fortænder.
LiteWire kan således anvendes til at rette små tandstillingsfejl, som kan have stor betydning for dig og din selvtillid.

Mange er kede af deres smil på grund af skævheder i tandrækken. I dag er der, grundet det øgede fokus på udseendet, derfor mange som vælger at få rettet tænder. Herved kan selvværdet og lysten til at smile opnå nye højder.

Udover at LiteWire forbedrer udseendet, kan tandretningen også gøre det lettere for dig at holde tænderne rene. Skæve tænder eller store mellemrum kan være svære at holde rene, hvorved der kan komme bakteriebelægninger på tænderne, som kan føre til tandsygdomme.

Høj kvalitet til gode priser

Se vores prisliste

Stor erfaring med tandlægeskræk

Se hvordan her

Branchens bedste udstyr

Læs om vores kvalitet

Sådan takler vi tandlægeskræk

Frygter du at gå til tandlæge, eller frygter du blot tanken om at bestille en tid hos tandlægen? Vi lover at passe rigtig godt på dig!

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, er du altid meget velkommen. Hvis du vil give os lov, vil vi utrolig gerne vise dig, at vi rent faktisk kan hjælpe dig helt af med din tandlægeskræk – også kaldet odontofobi.

Vi lover, at vi tager din tandlægeskræk seriøst og at vi gør alt hvad der står i vores magt, for at dit besøg hos os bliver så behageligt som muligt!

Vi har særligt fokus på tandlægeskræk

Læs mere om hvad vi gør for dig

Tryg og Smertefri behandling

Læs mere om smertefri behandling

Vi har lørdagsåbent

Se mere om akut tandlæge

Læs hvad vores patienter synes om os

Lad os hjælpe dig med at opnå et flottere smil med Invisalign!

Bestil tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse her

Se vores Luksus-tandlægeklink i ILLUM

Tandlæger til helt almindelige priser

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet ved vi, at prisen er en afgørende faktor, når man skal til tandlægen. Derfor gør vi en dyd ud af at levere højeste kvalitet til helt almindelige priser.

Højeste kvalitet

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi anvender altid det nyeste og bedste udstyr for de bedste behandlinger, så du som patient opnår det ideelle resultat.

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 16:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på 69 89 61 69

Bestil tid