Gratis tandlæge til dig, der er mellem 18 og 21 år Spring til indholdet
Sommerkampagne: Spar 50% på professionel tandblegning. Læs mere her.
Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00
Bestil tid på 69 89 61 69

Gratis tandlægeTil dig, der er mellem 18 og 21 år

Gratis tandlæge til dig, der er mellem 18 og 21 år

Vælg frit om du vil fortsætte i den kommunale tandpleje eller skifte til en privat tandlægepraksis

I Danmark har vi fået en ny ordning, der sikrer vedvarende tandpleje for unge i alderen 18-21-årige, som betyder, at al tandpleje samt langt de fleste behandlinger gratis indtil du fylder 21 år, når du er fra årgangen født i 2004 eller frem. Ordningen gør det også muligt for dig frit at vælge om du vil fortsætte i den kommunale tandpleje eller skifte til et privat tandlægepraksis – helt uden omkostninger.

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet vil vi gerne være med til at sikre, at unges tandpleje fortsætter ind i voksenlivet, og vi vil glæde os til at byde dig velkommen, hvis du ønsker at blive patient hos os.

Åbningstider

lørdag08:00 - 14:00
søndagLukket
mandag08:00 - 15:30
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 17:00
fredag08:00 - 14:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

69 89 61 69 Bestil tid

Før du kan skifte til en privat tandlægepraksis

Tandlægerne ved Storkespringvandet

Hvis du ønsker at blive patient hos os, er der et par trin du skal igennem forinden. Du skal kontakte din kommune (den kommune, du er bosat i) og fortælle, at du ønsker at blive patient hos Tandlægerne ved Storkespringvandet fremfor hos din nuværende kommunale tandpleje.

Når du har kontaktet kommunen, vil resten af processen foregå mere eller mindre automatisk, og vi vil kontakte dig pr. mail eller telefon så snart overflytningen er gennemført. Når vi kontakter dig, er du klar til at booke din første tid til undersøgelse hos os.

Sådan foregår din første undersøgelse hos os

01
Ankomst

Når du ankommer på klinikken, registrerer receptionisten dine oplysninger og viser dig vejen til venteværelset. Vi ligger i ILLUM på 3+4 sal. Du kan tage elevatoren direkte fra Købmagergade op til klinikken.

02
Introduktion

Du møder din nye tandplejer, hvor I starter med at tale om eventuelle problemer, smerter eller ændringer, du har oplevet siden dit sidste besøg hos tandlægen.

03
Undersøgelse

Din tandplejer vil gennemføre en grundig undersøgelse af din mund, tænder og tandkød. Undersøgelsen vil omfatte brug af spejle, sondering til at vurdere huller og dit tandkød. Vi tager røntgenbilleder, hvis der er årsag til det, for at få en radiologisk vurdering af fx hvor dybt et evt. hul er i tanden.

04
Tandrensning

Efter undersøgelsen vil din tandplejer rense dine tænder for tandsten og vi polerer tænderne for at fjerne plak, pletter samt for at give tænderne en glat overflade.

05
Anbefalinger

Efter undersøgelsen og tandrensningen vil din tandplejer diskutere eventuelle fund eller problemer. Der kan gives anbefalinger til yderligere behandlinger eller ændringer i din mundhygiejne.

06
Efterbehandling

Hvis din tandplejer identificerer behandlingskrævende tilstande (fx huller eller visdomstænder, der bør fjernes) vil du blive informeret om dette og I vil sammen lægge en plan for det videre forløb. Alt efter dit behandlingsbehov, kan det blive nødvendigt at søge kommunen for dækning af behandlingens omkostninger, hvor der kan evt. være en lille egenbetaling ved større behandlinger. Dette vil du blive oplyst om til din undersøgelse.

Find vej til vores klinik i Illum

Læs hvad vores patienter synes om os