Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.
Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00
Bestil tid på 69 89 61 69

Studierabat hos tandlægenPå alle frie tandlægebehandlinger

Selvfølgelig skal studerende også have mulighed for at gå til tandlægen.
Derfor giver vi 15% studierabat på de ydelser, hvor staten ikke allerede giver støtte.

Hør vores tandplejer fortælle om studierabat

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet ønsker vi, at alle skal have mulighed for og råd til regelmæssigt at gå til tandlægen. Vi ønsker nemlig, at alle vores patienter skal beholde deres egne, sunde tænder gennem hele livet.

Netop derfor har vi nogle af Københavns skarpeste priser. Vi ved, at det kan være svært at få pengene til at slå til, når man er studerende, og ofte bliver et tandlægebesøg nedprioriteret af økonomiske årsager.

En ting er de løbende tandkontroller – en anden er, hvis du skal have foretaget større indgreb, som eksempelvis en rodbehandling. Mange af denne type behandlinger er ikke under den offentlige regulering, hvilket betyder, at vi som tandlæger selv kan fastsætte priserne. Dette gør det muligt for os at tilbyde studierabatter, så du kan passe på dine tænder uden at føle, at du bliver ruineret.

Som studerende kan du spare 15% på alle frie ydelser hos os. Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, er der endnu mere at spare. Ved hjælp af vores smarte prisberegner, kan du hurtigt og nemt finde ud af, hvad en given ydelse koster, om der tilbydes studierabat på den pågældende behandling samt hvilke tilskud, du eventuelt kan få fra Sygeforsikring Danmark.

Samtidig giver prisberegneren dig et overblik over, hvad du skal betale på klinikken, og hvad du efterfølgende vil få refunderet.

Bestil tid her

Åbningstider

lørdag08:00 - 14:00
søndagLukket
mandag08:00 - 15:30
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 17:00
fredag08:00 - 14:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

69 89 61 69 Bestil tid

Vi hjælper både studerende, som ønsker at skifte til en billig tandlæge, men også studerende, som ikke har gået til tandlæge længe.

Selvom vi er blandt de billigste tandlæger i København, er vi ikke de allerbilligste. Vi har nemlig valgt at benytte os af de bedste materialer og det bedste udstyr, der er på markedet. Eksempelvis har vi Tempur-madrasser i alle vores stole for at sikre størst mulig komfort for vores patienter. Vi har også digital røntgen direkte ved stolen, så vi kan udsætte dig for mindst mulig stråling samtidig med størst mulig bekvemmelighed. Desuden er alle vores behandlingsrum udstyret med Sonos-anlæg således, at du selv kan vælge musik under din behandling.

På vores klinik har vi også en 3D/CT-scanner, der giver uhyre præcise billeder, der er særligt nyttige ved større indgreb. Vi har også intraorale kameraer, så vi har muligheden for at vise dig eventuelle tandproblemer, så du ved præcis, hvad vi taler om. Hvis du skal have foretaget en rodbehandling, benytter vi roterende rodbehandlingsinstrument med den sikkerhed og effektivitet, som dette giver.

Læs hvad vores patienter synes om os

Hvis du spørger os, er det alt dette og mere til, der gør os til Københavns bedste tandlæger til prisen. Som studerende er du ekstra godt stillet, da du kan benytte dig af vores studierabat, der giver dig en ekstra fordelagtig pris.

Bestil tid her