Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.
Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00
Bestil tid på 69 89 61 69

Bedøvelse

Lad os hjælpe dig med en behandling uden smerte.

Tandlægebehandling

Vi kan garantere 100% smertefri tandbehandling!

Mange lider i dag af angst for at gå til tandlægen. Dette skyldes ofte, at tandlægebesøgene sættes i relation med smerte, grundet tidligere ubehagelige oplevelser hos tandlægen.

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet lægger vi stor vægt på, at behandlingerne skal foregå fuldstændigt smertefrit, så man som patient kan få en god oplevelse ved at gå til tandlægen. For at opnå denne smertefrie behandling, er en god bedøvelse et grundlæggende element.

Du er i trygge hænder

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, møder du kun de bedste tandlæger og tandplejere.

Vi sætter kvalitet over alt andet og vil gøre alt for, at dit tandlægebesøg bliver en god oplevelse. Hertil har vi både tiden til at vente, roen og kompetencerne til at kunne lægge en effektiv bedøvelse.

Vi harherudover både de nyeste redskaber og de nyeste teknikker til at hjælpe dig hurtigt og smertefrit.

100% smertefri behandling

Bedøvelse i tandlægepraksis fungerer ligesom hos lægen, ved at påvirke nerverne, så smerte-impulser hæmmes. På den måde fjernes smerterne under behandlingen. Bedøvelse i tandlægepraksis rammer således de nerver, der har med tænderne at gøre og muliggør derfor tandbehandling uden smerte.

For nogle er det at skulle bedøves i sig selv en ubehageligt og grænseoverskridende ting. Her hos Tandlægerne ved Storkespringvandet stræber vi efter, at selve bedøvelsen ligeledes skal foregå smertefrit.

Derfor anvender vi forskellige teknikker og typer af bedøvelse afhængigt af, hvilken form for behandling, der skal udføres – med hovedfokus på patientens velbefindende. På den måde undgås, at bedøvelsen bliver en ubehagelig del af det at gå til tandlægen, samtidigt med at der opnås 100 % smertefri tandbehandling.

Akut tandlæge

Step-by-step bedøvelse

Tandkrone

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet anvender vi bedøvelses-teknikken kaldet step-by-step.

Denne bedøvelses-metode er oprindeligt en teknik, der anvendes indenfor børnetandplejen, hvor smerte, i forbindelse med behandling på børn, ikke tolereres. Vi anvender metoden her hos os, da vi ligeledes ikke tolererer ubehag for vores voksne patienter.

Selve teknikken til en step-by-step bedøvelse er ikke mere teknisk krævende end så mange andre teknikker – den er dog mere tidskrævende. Grunden til dette er, at bedøvelsen injiceres/gives helt langsomt, så smerte og ubehag undgås.

Vi er her for at hjælpe dig

Signe M. Tandplejer

Lad os hjælpe dig med en smertefri behandling!

Bestil tid her

 

Høj kvalitet til gode priser

Se vores prisliste

Stor erfaring med tandlægeskræk

Se hvordan her

Branchens bedste udstyr

Læs om vores kvalitet

Lad os hjælpe dig med en smertefri behandling!

Bestil tid her

 

Sådan takler vi Tandlægeskræk

Frygter du at gå til tandlæge, eller frygter du blot tanken om at bestille en tid hos tandlægen? Vi lover at passe rigtig godt på dig!

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, er du altid meget velkommen. Hvis du vil give os lov, vil vi utrolig gerne vise dig, at vi rent faktisk kan hjælpe dig helt af med din tandlægeskræk – også kaldet odontofobi.

Vi lover, at vi tager din tandlægeskræk seriøst og at vi gør alt hvad der står i vores magt, for at dit besøg hos os bliver så behageligt som muligt!

Vi har særligt fokus på tandlægeskræk

Læs mere om hvad vi gør for dig

Tryg og Smertefri behandling

Læs mere om smertefri behandling

Vi har lørdagsåbent

Se mere om akut tandlæge

Læs hvad vores patienter synes om os

Lad os hjælpe dig med en smertefri behandling!

Bestil tid her

Se vores Luksus-tandlægeklink i ILLUM

Tandlæger til helt almindelige priser

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet ved vi, at prisen er en afgørende faktor, når man skal til tandlægen. Derfor gør vi en dyd ud af at levere højeste kvalitet til helt almindelige priser.

Højeste kvalitet

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi anvender altid det nyeste og bedste udstyr for de bedste behandlinger, så du som patient opnår det ideelle resultat.

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på 69 89 61 69

Bestil tid

Behandling under fuld narkose

Hvornår og hvor intensivt smerte opleves, er meget forskellig fra person til person. Det er derfor vigtigt for os at have en individuel snak med patienterne forud for tandbehandling. På den måde fremkommer vigtige informationer om, hvor patienternes smertetærskel ligger, og hvordan vi kan imødekomme specifikke behov bedst. Nogle patienter har det bedst med at blive informeret om alt, hvad der sker under tandbehandlingen, mens andre helst vil lukke øjnene og have musik i ørene. Vi stræber efter at imødekomme alle vores patienters behov, så tandlægebesøget kan blive så behagelig en oplevelse, som muligt.

Personer er som nævnt alle forskellige i forhold til smertegrænse og behov i forbindelse med tandbehandling, og dette gælder ligeledes også i forhold til angst og tolerance overfor tandlægen og tandbehandlinger. Mange patienter er angste for at gå til tandlægen, netop fordi de frygter smerten og ubehaget, som tilbage i årene nærmest var en uundgåelig del af tandbehandling. Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet gør vi alt, hvad vi kan for at bekæmpe angsten, og vi har stor erfaring og succes med dette. Er angsten dog så stor, at det ikke er muligt at foretage behandling under almindelig lokalbedøvelse, kan behandling under fuld narkose være en god løsning.

Ved tandbehandling under fuld narkose, bliver patienterne lagt i narkose af en professionel narkoselæge. På den måde er man som patient ikke ved fuld bevidsthed under behandlingen.
Ønskes der behandling under fuld narkose, udformes der på forhånd en behandlingsplan, hvor hver enkelt behandling af hver enkelte tand gennemgås med patienterne. Herved kan der aftales større behandlinger, så flere tænder behandles under én narkose. På den måde ved patienterne også fuld ud, hvad der kommer til at ske, selvom de under selve behandlingen ikke er ved bevidsthed.

Behandling under fuld narkose kan på mange måder være en god løsning for meget angste patienter, men er dog ikke uden risici. Muligheden for behandling under fuld narkose, skal derfor anses som sidste udvej, hvor behandling under almindelig bedøvelse er blevet udelukket.

 

Lad os hjælpe dig med en smertefri behandling!

Bestil tid her

 

Forbehold ved bedøvelse hos tandlægen

Generelt er bedøvelse hos tandlægen ufarligt, da det er meget små doser, som gives lokale steder i mundhulen. Med det sagt, er det dog altid vigtigt at oplyse din tandlæge eller tandplejer om eventuelle sygdomme eller medicinindtag inden tandbehandlingen initieres.  Grunden til dette er, at nogle bedøvelsesvæsker både kan påvirke tilstande og medicinens virkning i kroppen. Der findes forskellige typer af bedøvelsesvæsker, og ved specifikke sygdomme eller medicin kan der vælges en type bedøvelse frem for en anden. Informér derfor altid tandlægen eller tandplejeren, hvis der er sket nogle ændringer i helbredet siden sidste tandlægebesøg.

 

Lad os hjælpe dig med en smertefri behandling

Bestil tid her