Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.
Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00
Bestil tid på 69 89 61 69

Behandling under fuld narkose

Lad os hjælpe dig med en 100 % smertefri behandling.

Bestil tid til tandlægen

Hvis lokalbedøvelse ikke er nok, tilbyder vi behandling under fuld narkose!

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet kan vi tilbyde vores patienter behandling under fuld narkose. Dette har vi mulighed for, da vi har en professionel narkoselæge tilkoblet klinikken.

Vi oplever, at mange ønsker behandling under fuld narkose, fordi de lider af tandlægeskræk, hvor de er angste for at gå til tandlægen, fordi de frygter smerten og ubehaget, som tilbage i årene, nærmest var en uundgåelig del af tandbehandling.

Tiderne har siden da ændret sig, og her hos os arbejder vi altid 100% smertefrit. Du skal derfor aldrig frygte smertefulde og ubehagelige behandlinger hos os.

 

Du er i trygge hænder

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, møder du kun de bedste tandlæger og tandplejere.

Vi sætter kvalitet over alt andet og vil altid gøre alt for, at du får en god oplevelse og føler dig 100% tryg. Derfor har vi også særligt fokus på tandlægeskræk, hvortil vi har roen og kompetencerne til at gøre alt for at bekæmpe den angst, du måtte have.

Vi stræber endvidere efter at tilbyde alle typer af behandlinger for vores patienter og har derfor tilkoblet en narkoselæge til klinikken, hvilket muliggør, at vi kan tilbyde tandbehandling under fuld narkose.

Fokus på tandlægeskræk

 

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at bekæmpe din tandlægeangst. Vi vil derfor altid tage en snak med dig og sammen forsøge at bekæmpe tandlægeskrækken. I langt de fleste tilfælde er dette muligt for os, da vi er specialister i tandlægeangst.

Er angsten dog så stor, at det er helt umuligt at foretage behandling under almindelig lokalbedøvelse, kan behandling under fuld narkose imidlertid være en god løsning for dig.

Der kan også være andre årsager til, at behandling under fuld narkose kan være en god løsning. Har du eller et familiemedlem en fysisk eller psykisk diagnose, der gør, at samarbejdsevnen er dårlig, kan man være nødsaget til at behandle under fuld narkose for.

Undersøgelse af tandlæge

Behandling ved fuld narkose

tandlaege-koebenhavn

 

Ved tandbehandling under fuld narkose, bliver du lagt i narkose af en professionel narkoselæge. På den måde er du som patient ikke ved fuld bevidsthed under behandlingen.

Ønsker du behandling under fuld narkose, udformes der på forhånd en behandlingsplan, hvor hver enkelt behandling af hver enkelt tand gennemgås med dig. Herved kan der aftales større behandlinger, så flere tænder behandles under én narkose-seance.

På den måde ved du fuldt ud, hvad der kommer til at ske, selvom du under selve behandlingen ikke er ved bevidsthed.

 

Vi er her for at hjælpe dig

Signe M. Tandplejer

 Lad os hjælpe dig med en 100 % smertefri behandling!

Bestil tid her

 

Risici

Behandling under fuld narkose kan på mange måder være en god løsning for meget tandlæge-angste patienter, men er dog ikke uden risici. Muligheden for behandling under fuld narkose, skal derfor anses som sidste udvej, hvor behandling under almindelig bedøvelse er blevet udelukket.

Behandling under fuld narkose er desuden en omkostningsfuld løsning. Udover prisen på selve tandbehandlingerne skal narkoselægen ligeledes betales for at komme ud og sætte udstyr op og være tilstede indtil behandlingen er slut.

 

 

 

Høj kvalitet til gode priser

Se vores prisliste

Stor erfaring med tandlægeskræk

Se hvordan her

Branchens bedste udstyr

Læs om vores kvalitet

Lad os hjælpe dig med en 100 % smertefri behandling!

Bestil tid her

 

Sådan takler vi Tandlægeskræk

Frygter du at gå til tandlæge, eller frygter du blot tanken om at bestille en tid hos tandlægen? Vi lover at passe rigtig godt på dig!

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, er du altid meget velkommen. Hvis du vil give os lov, vil vi utrolig gerne vise dig, at vi rent faktisk kan hjælpe dig helt af med din tandlægeskræk – også kaldet odontofobi.

Vi lover, at vi tager din tandlægeskræk seriøst og at vi gør alt hvad der står i vores magt, for at dit besøg hos os bliver så behageligt som muligt!

Vi har særligt fokus på tandlægeskræk

Læs mere om hvad vi gør for dig

Tryg og Smertefri behandling

Læs mere om smertefri behandling

Vi har lørdagsåbent

Se mere om akut tandlæge

Læs hvad vores patienter synes om os

Lad os hjælpe dig med en 100 % smertefri behandling!

Bestil tid her

Se vores Luksus-tandlægeklink i ILLUM

Tandlæger til helt almindelige priser

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet ved vi, at prisen er en afgørende faktor, når man skal til tandlægen. Derfor gør vi en dyd ud af at levere højeste kvalitet til helt almindelige priser.

Højeste kvalitet

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi anvender altid det nyeste og bedste udstyr for de bedste behandlinger, så du som patient opnår det ideelle resultat.

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på 69 89 61 69

Bestil tid