Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.
Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00
Bestil tid på 69 89 61 69

Sinusløft

Lad os hjælpe dig med et sinusløft.

Røntgen

Skal du have lavet et sinusløft?

Står du i den situation at have mistet én eller flere tænder og skal have lavet en implantatbehandling? Et sinusløft kan hertil nogle gange være nødvendigt for, at et implantat kan sættes ordentligt fast.

Et sinusløft udføres herved typisk i forbindelse med implantatbehandling i kindtandsområdet i overkæben, hvoraf vi hos Tandlægerne ved Storkespringvandet altid vil gøre alt, hvad vi kan for, at du får den bedste behandling.

 

 

Du er i trygge hænder

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, møder du kun de bedste tandlæger og tandplejere.

Vi sætter kvalitet over alt andet og vil altid gøre alt for, at du opnår fuld tilfredshed. Vores faglighed kommer dig tilgode, når du skal have lavet et sinusløft. Vi har både de nyeste redskaber og de nyeste teknikker til at hjælpe dig hurtigt og smertefrit.

Hvad er et sinusløft?

tandimplantat

I ansigtsknoglerne findes bihulerne. Disse er placeret forskellige steder i kraniet og er overordnet nogle slimhinde-beklædte hulrum indeholdende luft.

I tæt relation til tænderne i overkæben findes de store kæbebihuler. Med et fagligt term kaldes en bihule for sinus og overkæbeknoglen kaldes maxillaris. Derved kaldes de store kæbebihuler, med god mening, for sinus maxillaris.

Et sinusløft er derfor, helt som navnet antyder, et løft af sinus – altså af bihulerne – og en sådan behandling udføres typisk i forbindelse med implantatbehandling i kindtandsområdet i overkæben.

Hvorfor skal man have lavet et sinusløft?

Når en tand mistes af den ene eller den anden årsag, mistes en del af knoglens højde ligeledes. Derfor kan tab af kindtænder i overkæben medføre, at kæbeknoglen bliver meget tynd.

Med en tynd kæbeknogle og den tætte relation til kæbebihulen kan der være problematisk at få plads nok til at sætte et implantat, uden at det sættes op i bihulen.

Det er ikke hensigtsmæssigt, at implantatet sidder oppe i bihulen, da implantatet har behov for at sidde i knogle for at opnå fuld styrke og sidde ordentligt fast. I disse tilfælde kan der med stor fordel udføres et sinusløft.

tandimplantat

Vi er her for at hjælpe dig

Signe M. Tandplejer

Lad os hjælpe dig med et sinusløft!

Bestil tid her

 

Behandlingsforløb ved sinusløft

I nogle tilfælde kan sinusløftet og implantatbehandlingen foregå i en seance. Hvis der inden sinusløftet registreres en knogletykkelse på ca. 4-5 mm knogle af god kvalitet, kan det ofte være tilstrækkeligt til at give implantatet et godt fæste og en god stabilitet. Man kan derved udføre sinusløftet og indsætte implantatet i en seance. Dette er at foretrække,  da du som patient på den måde skånes for en operation. Nedenfor kan du se behandlingsproceduren ved selve sinusløftet.

Først gør vi dette
1. trin

Proceduren i en sådan behandling er, at der i første omgang laves et snit i tandkødet, som dermed kan fjernes fra den underliggende knogle. Med kæbeknoglen blottet, kan der bores et lille hul i knoglen, hvor der skabes adgang til bihulen. Hele bihulen er som nævnt dækket med en fin slimhinde. Denne slimhinde løftes forsigtigt op så afstanden fra mundhule til bihulens slimhinde forøges.

Så gør vi
2. trin

Efterfølgende dækkes bihulens bund med et transplantat af knogle. Dette kan enten være din egen knogle, eller en kunstigt fremstillet knogle (Bio-oss).
På den måde bevares bihulen intakt, men bunden "løftes" højere op, så der bliver plads til indsættelse af et implantat i overkæbens knogle.

Bagefter så gør vi
3. trin

Herefter lukkes hullet op til bihulen gennem kæbeknoglen til med en membran og tandkødet lægges forsigtigt på plads og syes med nogle sting.

Vi slutter af med at
4. trin

Herefter skal knoglen have lov til at hele og gro sammen. Dette kan tage 4-6 måneder og først herefter er knoglens kvalitet og kvantitet god nok til, at et implantat kan sættes fast og holde.


Høj kvalitet til gode priser

Se vores prisliste

Stor erfaring med tandlægeskræk

Se hvordan her

Branchens bedste udstyr

Læs om vores kvalitet

Lad os hjælpe dig med et sinusløft!

Bestil tid her

 

Sådan takler vi Tandlægeskræk

Frygter du at gå til tandlæge, eller frygter du blot tanken om at bestille en tid hos tandlægen? Vi lover at passe rigtig godt på dig!

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, er du altid meget velkommen. Hvis du vil give os lov, vil vi utrolig gerne vise dig, at vi rent faktisk kan hjælpe dig helt af med din tandlægeskræk – også kaldet odontofobi.

Vi lover, at vi tager din tandlægeskræk seriøst og at vi gør alt hvad der står i vores magt, for at dit besøg hos os bliver så behageligt som muligt!

Vi har særligt fokus på tandlægeskræk

Læs mere om hvad vi gør for dig

Tryg og Smertefri behandling

Læs mere om smertefri behandling

Vi har lørdagsåbent

Se mere om akut tandlæge

Læs hvad vores patienter synes om os

Lad os hjælpe dig med et sinusløft!

Bestil tid her

Se vores Luksus-tandlægeklink i ILLUM

Tandlæger til helt almindelige priser

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet ved vi, at prisen er en afgørende faktor, når man skal til tandlægen. Derfor gør vi en dyd ud af at levere højeste kvalitet til helt almindelige priser.

Højeste kvalitet

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi anvender altid det nyeste og bedste udstyr for de bedste behandlinger, så du som patient opnår det ideelle resultat.

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på 69 89 61 69

Bestil tid