Ny tandlæge? Højeste kvalitet hos Tandlægerne ved Storkespringvandet Spring til indholdet
Sommerkampagne: Spar 50% på professionel tandblegning. Læs mere her.
Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00
Bestil tid på 69 89 61 69

Spar 50% på tandblegningFå et hvidere smil med skånsom og professionel tandblegning

Forkæl dig selv med vores eksklusive sommertilbud, hvor du kan spare hele 50% på vores professionelle og skånsomme tandblegningsbehandling.

Brug koden ‘TANDBLEGNING’ ved booking ☀️

Dette fantastiske sommerkampagnetilbud er kun gyldigt indtil 30. august 2024.

Gør dig klar til sommeren med et strålende smil 🏖️🌞

*Forudsætter et tandeftersyn, hvor din tandplejer vurderer dine tænder egnet til blegning.
*Du får udleveret blegeskinner samt gel til hjemmeblegning 1 uge efter dit tandeftersyn.

Åbningstider

lørdag08:00 - 14:00
søndagLukket
mandag08:00 - 15:30
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 17:00
fredag08:00 - 14:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

69 89 61 69 Bestil tid

Høj kvalitet til gode priser

Se vores prisliste

Stor erfaring med tandlægeskræk

Se hvordan her

Branchens bedste udstyr

Læs om vores kvalitet

Tryghed i fokus

tandlaege-koebenhavn

 

Det at gå til tandlægen er lidt af en tillidssag. Man opnår en tryghed og tillid ved tandlægen, som kan tage flere år at bygge op. For mange kan det derfor være svært at skifte til en ny tandlæge, og det kan tage lang tid med mange overvejelser inden man kaster sig ud i at skifte tandlæge. Der kan være mange spørgsmål involveret i et sådan tandlæge-skift, og her hos Tandlægerne ved Storkespringvandet vil vi altid gerne snakke med dig og besvare de spørgsmål, du måtte have, på bedste vis.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at gøre et eventuelt tandlæge-skift fra din tidligere tandlæge til os, så behageligt for dig som muligt. Hvad end grunden til at søge ny tandlæge er, respekterer vi det og hjælper dig igennem overgangen fra din tidligere tandlæge til os her hos Tandlægerne ved Storkespringvandet.

Høj faglighed og kvalitet

 

Har du allerede skiftet tandlæge til os, vil vi gerne sige hjerteligt velkommen hos Tandlægerne ved Storkespringvandet. Vi er utrolig glade for, at du har valgt netop os som din nye tandlægeklinik og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at leve op til dine forventninger.

Vi har gjort os mange tanker og overvejelser om, hvad vi kan gøre for, at du får en rar og behagelig oplevelse fra start.
Vi går derfor meget op i, at alt vores personale yder en god service, har empati og møder op med et smil hver dag. Vi tilbyder altid 100% smertefrie behandlinger med en faglighed og kvalitet, der er i top.

tandimplantat

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på 69 89 61 69

Bestil tid

Vi har særligt fokus på tandlægeskræk og udfører kun smertefrie behandlinger

Tandlæge i København med fokus på tandlægeskræk

Vi er klar over, at ikke alle synes det er fantastisk at komme til behandling hos tandlægen. Vi ved, at mange lider af tandlægeangst – og vi har særlig fokus på denne type af patienter. Vi har stor erfaring med tandlægeskræk og ønsker at hjælpe dig igennem din angst på bedste vis.
Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet ønsker vi at opnå din tillid, og på den måde få dig til at føle dig tryg under  behandlingerne.
Vi gør derfor meget ud af at informere dig både forud for behandling, under behandling og efterfølgende. Vi lytter til dig og vægter dine ønsker og behov højest. Vi viser dig, hvad vi kan se på røntgenbilleder, forklarer dig problemerne og giver dig et skriftligt prisoverslag, så du altid er velvidende om, hvad der skal laves, hvorfor det skal laves og hvad det kommer til at koste.

Læs hvad vores patienter synes om os

Vigtige informationer inden du begynder hos Tandlægerne ved Storkespringvandet

For at du får den bedste start her hos os, har vi lavet en lille huskeliste til dig. Denne kan hjælpe til at få en så optimal begyndelse på et så godt samarbejde som muligt.

  • Hvis du lider af tandlægeskræk, er det vigtigt, at du informerer os om dette inden dit første besøg. Vi er specialister i at håndtere tandlægeskræk, og vi vil derfor utroligt gerne hjælpe dig igennem din angst på bedste vis. Hvis vi på forhånd er informeret om din angst, kan vi tage ekstra godt hånd om dig fra starten.
  • Husk altid dit sygesikringskort.
  • Ved afbud skal dette ske senest 24 timer før din behandling. Et senere afbud vil medføre en udeblivelsesregning, da tandlægen ikke har tid nok til at tilbyde tiden til andre patienter.
  • Mød op til dine behandlinger. Vi har mange patienter på venteliste, som gerne vil til. Når tiden er sat af til dig, betyder det, at andre må vente. Af hensyn til tandlægen og andre patienter ser vi derfor helst at udeblivelser ikke sker. Dukker noget akut op, vil vi meget gerne høre det fra dig så hurtigt som muligt, så tandlægen kan blive informeret om det, og andre patienter eventuelt kan komme til.
    En udeblivelse vil medføre en udeblivelsesregning startende fra 232 kr.
  • Efter endt behandling skal der afregnes med det samme.
  • Vi modtager alle korttyper og kontanter, men desværre ikke checks.
  • Ved længerevarende behandlinger indbetales der ved første besøg et mindre depositum. Dette depositum modregnes naturligvis behandlingens pris.

Derudover er der blot tilbage at sige, at vi glæder os utrolig meget til at byde dig velkommen her hos Tandlægerne ved Storkespringvandet. Vi ser frem til at lære dig at kende og hjælpe dig på bedste vis mod en god tandsundhed.

Hvis du fortsat er i tvivl, om du skal have en ny tandlæge eller ej, er du som nævnt altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at få svar på eventuelle spørgsmål.

Bestil tid her