Akut Tandlæge i København

Akut Tandlæge i KøbenhavnHos Tandlægerne ved Storkespringvandet har vi kapacitet til at fungere som akut tandlæge. Med andre ord fungerer vi lidt som en “tandlægevagt” både i hverdagen og om lørdagen – og dette gælder selvfølgelig både for eksisterende patienter og nye patienter.

 

Inden for vores åbningstid:

Tandlægerne ved Storkespringvandet har åbent alle dage fra mandag til lørdag (visse helligdage undtaget).

Vi har ingen pristillæg for vores akutte behandlinger, og du kan derfor drage nytte af vores fornuftige priser, som hører til i den lave ende blandt tandlæger i København.

Årsagen til at vi tilbyder denne ekstra service er, at vi har fuld forståelse for, at tandproblemer kan være frygteligt generende og smertefuldt. Vi ønsker derfor at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Du kan læse mere om mulighederne for akutte tandlægetider i København, i afsnittene nedenfor.

Uden for vores åbningstid

På søndage, særlige helligdage samt efter almindelig åbningstid, henviser vi til Tandlægevagten på Østerbro: www.tandvagt.dk

 

 

Hurtig hjælp er en mærkesag for os

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet,  går vi meget langt for at give dig en tid så hurtigt som muligt. Ofte presser vi dig ind imellem andre patienters behandlinger, dropper vores pauser, eller bliver på klinikken efter lukketid. Vi gør med andre ord, alt hvad vi kan for at hjælpe dig som patient. 
Med det sagt, er det vigtigt at du kontakter os så tidligt som muligt, så vi har mulighed for at planlægge, hvor vi bedst kan tilbyde dig en tid til akut behandling.

Akut tandlæge om lørdagen

Hvis du har tandpine, tæller hver en time. Vi ved at det kan være urimelig lang tid at vente på tandlægehjælp fra fredag til mandag. Dette er årsagen til, at vi hos Tandlægerne ved Storkespringvandet har åbent om lørdagen. Her tilbyder vi akutte tider, så et dyrt besøg hos tandlægevagten – eller en smertefyldt weekend – kan undgås.

Har du andre akutte tandproblemer end tandpine, har du også mulighed for at få en akut tandlægetid. Knækker en tand, er det for eksempel vigtigt at komme til akut behandling så hurtigt som muligt, så den svækkede tand ikke skades yderligere.

Godt at vide om akutte tandlægetider

For at få en akut tandlægetid, skal du ringe til os så tidligt som muligt. Herefter vil vores dygtige personale gøre alt hvad de kan, for at finde en tid til dig samme dag.

Én af de første ting som vi gør under en akut behandling, er at få dig smertelindret. Det er nemlig en kerneværdi for os, at sikre at behandlingerne – almindelige som akutte – foregår helt smertefrit.

At du får en akut tandlægetid, er ikke ensbetydende med at behandlingen som foretages, er en “lappeløsning”. Vi prioriterer nemlig at starte på en reel behandling, frem for at lave midlertidige løsninger, som senere hen skal laves om.

Samtlige behandlinger udføres med stor omhyggelighed af vores dygtige tandlæger og foregår altid 100 % smertefrit. Du vil altid blive informeret om behandlingerne og deres forløb, så du ved, hvad der kommer til at ske og hvad den efterfølgende behandling bliver.

Vi tilbyder altså denne ekstra service for vores patienter ved at fungere som en slags “tandlægevagt” både i hverdagen og om lørdagen. Modsat andre steder tillægger vi ingen weekendtillæg på priserne. Det vil sige, at vi tilbyder behandlinger om lørdagen til fuldstændig samme priser som i hverdagene.

Som patient hos Tandlægerne ved Storkespringvandet har du således mulighed for akut behandling med høj kvalitet, 100% smertefrit og til billige priser.