AirFlow - Tandlægerne ved Storkespringvandet Spring til indholdet
Sommerkampagne: Spar 50% på professionel tandblegning. Læs mere her.
Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00
Bestil tid på 69 89 61 69

AirFlow tandrens

Mod misfarvede tænder

AirFlow

Få fjernet persisterende misfarvninger skånsomt

AirFlow Pulverrens er blandt vores nyeste behandlingsmetoder. AirFlow Pulverrens er et innovativt værktøj, der har en enestående metode til at fjerne misfarvede belægninger. En af fordelene ved denne behandling er, at den på skånsom og smertefri vis, effektivt fjerner misfarvninger og plan på tænderne. Efter endt behandling efterlades tænderne glatte og rene, uden misfarvninger. Behandlingen anses som værende et supplement til den almindelig tandrensning. AirFlow udføres dermed i forbindelse med en almindelig tandrensning.

Høj kvalitet til gode priser

Se vores prisliste

Stor erfaring med tandlægeskræk

Se hvordan her

Branchens bedste udstyr

Læs om vores kvalitet

Hvad er AirFlow Pulverrens?

AirFlow

AirFlow Pulverrens bygger på en avanceret metode, der komplimenterer den konventionelle tandrensning.

Selve behandlingen foregår således, at der ved brug af en specialdesignet maskine, sprøjtes en præcis, men blid stråle af pulverblandingen direkte på tænderne. Pulverblandingen fjerner og udligner misfarvede belægninger på tænderne. Maskinen som vi benytter er af mærket NSK og hedder Prophy-Mate Neo.

Hvornår bør du overveje at få en AirFlow behandling?

AirFlow er en ideel behandling, hvis du har et ønske om at få effektivt fjernet belægninger fra dine tænder. Farvede belægninger kan bl.a. komme fra kaffe, the og rygning. Idet behandlingen er skånsom, er den ligeledes velegnet til personer med sensitive tænder.

På klinikken har vi undervist vores dygtige og erfarne tandplejere i brugen af AirFlow teknologien, hvormed tandplejerne kan udfører behandlingen sikkert og omhyggeligt.

tandlaegeskraek
Tandrensning

Dog er det vigtigt at bemærke, at det fortsat er vigtigt at opretholde en god mundhygiejne, herunder tandbørstning og brug af tandtråd, samt regelmæssige tandlægebesøg. Med en god rutine kan du opretholde en sund mundhygiejne og forebygge eventuelle tandproblemer.

Hvis du er interesseret i at høre mere om AirFlow behandlingen kan du booke tid til en konsultation eller snakke med din tandplejer ved næste eftersyn, om hvorvidt det er en ideel behandling for dig og dine tænder.

Læs hvad vores patienter synes om os

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på 69 89 61 69

Bestil tid