Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.
Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00
Bestil tid på 69 89 61 69

Implantatunderstøttede broer

Lad os hjælpe dig med at erstatte manglende tænder.

Tilfreds patient

Skal du have en implantatunderstøttet bro?

Mange sygdomme i mundhulen kan, hvis de forekommer i en slem nok grad, føre til tab af tænder.  Regelmæssige eftersyn hos tandlægen kan ofte forhindre, at tænder mistes, fordi tilstandene opdages, inden de når et punkt, hvor de ikke kan reddes.

Når tænder mistes, er det ofte patienternes ønske at få en eller anden form for erstatning for den mistede tand.  Årsagerne til dette kan være udseendemæssige, som ved tab af tænder i fronten, eller af funktionelle grunde, som ved mangel af de store kindtænder bagtil i mundhulen.

Står du i den situation at have mistet én eller flere tænder, vil vi her hos Tandlægerne ved Storkespringvandet gøre alt for at hjælpe dig med at få dit fulde smil igen. I tilfælde, hvor flere tænder samme sted i munden mistes, kan en implantatunderstøttet bro komme på tale som behandlingsvalg.

 

Du er i trygge hænder

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, møder du kun de bedste tandlæger og tandplejere.

Vi sætter kvalitet over alt andet og vil gøre alt for, at du opnår det bedste resultat. Dette gælder også, når du skal have lavet en implantatunderstøttet bro. Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet er implantatunderstøttede broer et af vores specialer, og vi fungerer derfor som henvisningsklinik for netop denne type af behandling.

Vi har både alle de nyeste redskaber og de nyeste teknikker til at hjælpe dig hurtigt og smertefrit.

Hvad er en implantatunderstøttet bro?

En implantatunderstøttet bro er en kombinationsbehandling imellem et implantat og en tandbro. Et implantat er helt simplificeret en skrue, der sættes fast i kæbeknoglen, hvorpå der skrues en kunstig tand eller en tandbro ovenpå. Således kan et implantat erstatte en manglende tand i tandrækken.

Flere implantater kan derved også erstatte flere tænder, samtidigt med at implantater kan anvendes i forbindelse med tandbroer og også ved protese-behandling. For mere information om behandling med tandbroer og proteser, se afsnittet: Tandbro og Protese.

tandimplantat

Implantatsystem

Behandling

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet opdaterer vi os løbende omkring ny viden og forskning, så vi altid anvender den bedste metode og de bedste implantat-typer, som eksisterer på markedet. Det implantatsystem vi anvender hos os, er det samme, der anvendes på Rigshospitalets kirurgiske afdeling.

Behandlingen foregår desuden fuldstændigt efter Rigshospitalets standarder under fuld steril opdækning, så vi sikrer så god prognose for implantateterne som muligt. Ved at arbejde under sterile forhold sørger vi for, at bakterier ikke får tilgang til området, hvormed behandlingen kan blive kompromitteret.

Vi er her for at hjælpe dig

Signe M. Tandplejer

Lad os hjælpe dig med at erstatte manglende tænder!

Bestil tid her

 

Behandlingsforløb for implanatunderstøttede broer

Forud for behandlingen foreligger en udredende undersøgelse. Her vil tandlægen i samråd med dig fastslå, at denne behandling er mulig – og ligeledes at det er det bedste valg for netop dig.
Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet stræber vi altid efter, at du som patient føler dig informeret og derved tryg ved os og den behandling, som du går ind til. Du vil derfor forud for behandlingens start blive sat ind i behandlingens forløb, og hvorledes du skal forholde dig under behandlingen. Efter den indledende undersøgelse kan behandlingen påbegyndes.

 

Først gør vi dette
1. trin

Første trin imod den implantatunderstøttede bro er nedsættelsen af implantater i kæbeknoglen i det område, tænderne mangler. Implantaterne sættes eventuelt i forbindelse med knogleopbygning, hvis knoglekvantiteten og/eller kvaliteten er dårlig i det pågældende område. Efter implantaterne er sat, skal knoglen have lov til at hele op.

Så gør vi
2. trin

Helingen tager mellem 3-6 måneder alt afhængigt af, om implantaterne er sat i overkæben eller i underkæben. Generelt skal implantater i underkæben have omkring 3 måneder til at hele og overkæben 6 måneder. Først herefter må implantaterne belastes med en restaurering ovenpå. Vi er klar over, at 3-6 måneder kan være lang tid at gå og mangle de pågældende tænder. Derfor kan vi i denne periode fremstille en midlertidig protese, som erstatter tænderne indtil helingsperioden er ovre, og tænderne erstattes med en tandbro.

Bagefter så gør vi
3. trin

Efter helingsperioden vil implantaterne være dækket af fint helet slimhinde og knoglen vil være helt op omkring implantaterne.
Du vil herefter skulle igennem en mindre operation igen, hvor en såkaldt "tandkødsformer" eller et "healingsabutment" skrues i implantaterne. Denne tandkødsformer går ud gennem tandkødet og har den effekt, at det giver tandkødet den rigtige form. På den måde kommer tandkødet til at slutte flot og tæt ind til den efterfølgende tandbro.

Dette efterfølges af
4. trin

Efter 2 uger skrues tandkødsformeren af, og et aftryk til den efterfølgende tandbro tages. Aftrykket tages i en metalske, som fyldes med et blødt formbart materiale, der efter nogle minutter hærder og bliver hårdt. Der tages ligeledes aftryk af den modstående kæbe, som sendes til teknikeren, der derved kan lave en bro, som passer perfekt ind i tandsættet og biddet.
Desuden tages en farveprøve, så tandbroen kommer til at passe ind i tandrækken i forhold til farven.

Derefter
5. trin

Teknikeren skal have ca. 2 uger til at fremstille broen. Når tandlægen modtager teknikken kan din implantatunderstøttede bro-behandling færdiggøres. Broen prøves på og kontrol af pasning, form og farve sker, så vi er sikre på, at tandbroen er fuldstændig som den skal være. Broen skrues fast ned i implantaterne og skruehullerne lukkes af med plastfyldninger.

Vi slutter af med at
6. trin

Du vil efterfølgende blive instrueres i, hvordan du bedst holder den implantatunderstøttede bro ren. Holdbarheden af løsningen er nemlig afhængig af, at du kan opretholde en god mundhygiejne i området.
Den implantatunderstøttede bro kan anvendes med det samme.


Høj kvalitet til gode priser

Se vores prisliste

Stor erfaring med tandlægeskræk

Se hvordan her

Branchens bedste udstyr

Læs om vores kvalitet

Lad os hjælpe dig med at erstatte manglende tænder!

Bestil tid her

 

Sådan takler vi Tandlægeskræk

Frygter du at gå til tandlæge, eller frygter du blot tanken om at bestille en tid hos tandlægen? Vi lover at passe rigtig godt på dig!

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, er du altid meget velkommen. Hvis du vil give os lov, vil vi utrolig gerne vise dig, at vi rent faktisk kan hjælpe dig helt af med din tandlægeskræk – også kaldet odontofobi.

Vi lover, at vi tager din tandlægeskræk seriøst og at vi gør alt hvad der står i vores magt, for at dit besøg hos os bliver så behageligt som muligt!

Vi har særligt fokus på tandlægeskræk

Læs mere om hvad vi gør for dig

Tryg og Smertefri behandling

Læs mere om smertefri behandling

Vi har lørdagsåbent

Se mere om akut tandlæge

Læs hvad vores patienter synes om os

Lad os hjælpe dig med at erstatte manglende tænder!

Bestil tid her

Se vores Luksus-tandlægeklink i ILLUM

Tandlæger til helt almindelige priser

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet ved vi, at prisen er en afgørende faktor, når man skal til tandlægen. Derfor gør vi en dyd ud af at levere højeste kvalitet til helt almindelige priser.

Højeste kvalitet

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi anvender altid det nyeste og bedste udstyr for de bedste behandlinger, så du som patient opnår det ideelle resultat.

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på 69 89 61 69

Bestil tid