Nye tænder - Tandlægerne ved Storkespringvandet Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.
Vi har åbent i dag fra 08:00 - 17:00
Bestil tid på 69 89 61 69

Nye tænder

Lad os hjælpe dig med at få flotte nye tænder.

Tryg patient

Skal du have lavet flotte nye tænder?

Mange sygdomme i mundhulen kan, hvis de forekommer i en slem nok grad, føre til tab af tænder.  Regelmæssige eftersyn hos tandlægen kan ofte forhindre, at tænder mistes, fordi tilstandene opdages, inden de når et punkt, hvor de ikke kan reddes.

Står du i den situation at have mistet én eller flere tænder, vil vi her hos Tandlægerne ved Storkespringvandet gøre alt for at få dit fulde smil igen ved hjælp af nye flotte tænder.

Du er i trygge hænder

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, møder du kun de bedste tandlæger og tandplejere.

Vi sætter kvalitet over alt andet og vil altid gøre alt for, at du opnår fuld tilfredshed. Dette gælder også, når du skal have lavet flotte nye tænder. Vi har både de nyeste redskaber og de nyeste teknikker til at hjælpe dig hurtigt og smertefrit.

Her er dine muligheder

Moderne teknikker giver dig mange forskellige muligheder for at få lavet nye tænder. Her kan du bestille tid til en forundersøgelse. Således kan du få afdækket, hvilke muligheder du har for at få lavet nye tænder.

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet har vi stor erfaring med at foretage behandlinger, som kan erstatte dine eksisterende syge tænder, eller tænder som helt mangler. Her på siden har vi samlet de forskellige muligheder, som der findes i forhold til nye tænder. Vil du gerne høre, hvilke muligheder du har for at få nye tænder, kan du klikke her for at bestille en undersøgelse, hvor tandlægen vil afdække hvilke muligheder du har, når det kommer til nye tænder.

Tandbro

Vi er her for at hjælpe dig

Signe M. Tandplejer

Lad os hjælpe dig med at erstatte manglende tænder!

Bestil tid til forundersøgelse her

 

Høj kvalitet til gode priser

Se vores prisliste

Stor erfaring med tandlægeskræk

Se hvordan her

Branchens bedste udstyr

Læs om vores kvalitet

Lad os hjælpe dig med at erstatte manglende tænder!

Bestil tid til forundersøgelse her

 

Sådan takler vi Tandlægeskræk

Frygter du at gå til tandlæge, eller frygter du blot tanken om at bestille en tid hos tandlægen? Vi lover at passe rigtig godt på dig!

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, er du altid meget velkommen. Hvis du vil give os lov, vil vi utrolig gerne vise dig, at vi rent faktisk kan hjælpe dig helt af med din tandlægeskræk – også kaldet odontofobi.

Vi lover, at vi tager din tandlægeskræk seriøst og at vi gør alt hvad der står i vores magt, for at dit besøg hos os bliver så behageligt som muligt!

Vi har særligt fokus på tandlægeskræk

Læs mere om hvad vi gør for dig

Tryg og Smertefri behandling

Læs mere om smertefri behandling

Vi har lørdagsåbent

Se mere om akut tandlæge

Læs hvad vores patienter synes om os

Lad os hjælpe dig med at erstatte manglende tænder!

Bestil tid til forundersøgelse her

Se vores Luksus-tandlægeklink i ILLUM

Tandlæger til helt almindelige priser

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet ved vi, at prisen er en afgørende faktor, når man skal til tandlægen. Derfor gør vi en dyd ud af at levere højeste kvalitet til helt almindelige priser.

Højeste kvalitet

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi anvender altid det nyeste og bedste udstyr for de bedste behandlinger, så du som patient opnår det ideelle resultat.

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 17:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på 69 89 61 69

Bestil tid

Tandimplantater

Et implantat er en titaniumskrue, der sættes ned i kæben. Her vokser skruen fuldstændigt sammen med knoglen, og fungerer som en kunstig rod. Oven på titaniumimplantatet sætter man så en krone. Med et implantat kan du få en ny tand, flere nye tænder eller erstattet alle dine tænder. Har du brug for flere nye tænder, kan det enten laves som flere implantater enkeltvis eller som en bro, hvor eksempelvis to implantater bærer tre kroner. Mangler du alle tænderne, kan du få helt nye tænder ved at lave en fuldkæbebro. En fuldkæbebro består af 2-3 broer, der hviler på et antal implantater og erstatter alle tænderne i en kæbe. Det er også muligt, at få nye tænder ved at lave en protese i akryl som sidder fast på implantater. På den måde opnås en protese, som sidder bedre fast end den ellers ville gøre. Løsningen er desuden billigere end en fuldkæbebro.

Hvis du gerne vil have et implantat som din nye tand, skal du først have en indledende undersøgelse. Her ser vi på din knogle, herunder om den har en passende højde og bredde til formålet. Er det ikke tilfældet, vil man i nogle tilfælde kunne udbedre dette. Vi ser også på dit generelle helbred, herunder om der er noget som taler imod den lille operation, som indsættelsen af et implantat er. Sidst men ikke mindst kigger vi på din munds tilstand, din mundhygiejne, samt om at der er andet der taler imod at lave et implantat til dig. Ved implantater er det nemlig vigtigt, med en meget god mundhygiejne og at eventuel parodontose også er under kontrol.

Fordelene ved et implantat, er at den nye tand sidder fast i munden, og at man ikke skader nabotænderne. Omvendt er en implantatbehandling en kostbar behandling, som ligeledes er forbundet med lidt ventetid mens skruen heler. Sidst men ikke mindst, er det som tidligere nævnt ikke alle som er egnede til at få indsat et implantat. Hvis du er egnet til implantater, er et det dog en meget sikker og god løsning, som mange af vores patienter er rigtig glade for.

Hvis du vil læse mere, se afsnittet: Implantater.

 

Lad os hjælpe dig med at erstatte manglende tænder!

Bestil tid til forundersøgelse her

 

Tandbro

Hvis du mangler en eller flere tænder, og har sunde tænder på hver side af dér hvor du mangler en tand, kan du få nye tænder med en bro. Ved en bro får nabotænderne en porcelænskrone, der er koblet sammen til en porcelænstand, som erstatter den manglende tand. En bro kan også erstatte flere manglende tænder, ved at man laver den længere.

Har nabotænderne store fyldninger eller er rodbehandlet, men er ellers sunde og stabile, er bro en oplagt og rigtig god løsning. Hvis nabotænderne ikke har nogen fyldninger, bør man overveje implantat, da man ellers skal bore i en del af de sunde nabotænder, for at lave broen. En bro der erstatter en manglende tand, eller et implantat der erstatter en tand, ligger prismæssigt på det samme niveau.

I sjældne tilfælde, er det også muligt at lave en bro, selvom du kun har én nabotand. Det er dog altid at foretrække, at en bro hviler på 2 tænder. Hvis du skal have en ny tand et sted, hvor du kun har en eller ingen nabotand, skal man derfor også overveje et implantat eller en protese.

Fordelene ved en bro, er at det er en god og holdbar løsning, som sidder fast i munden, og som er oplagt hvis nabotænder trænger til en krone, eller implantat ikke er muligt. En bro kan laves på kort tid – helt ned til 1-2 uger fra start til slut. Ulemperne ved en bro, er at man får nye tænder, men de er afhængige af nogle andre tænder, som skal bores på. Broen er ligeledes en kostbar løsning.

Hvis du vil læse mere, se afsnittet: Tandbro.

 

Lad os hjælpe dig med at erstatte manglende tænder!

Bestil tid til forundersøgelse her

 

Tandprotese

Hvis du mangler flere tænder, er det også muligt at få nye tænder med en protese. En protese fremstilles af akryl med eller uden et metalskelet, og skal tages ud om natten. Hvis der mangler flere tænder, kan man lave de nye tænder som en del-protese, enten i hel akryl eller i akryl med et metalstel – også kaldet en unitor. En unitor støtter på dine egne tænder, og fylder mindre i munden end en protese i ren akryl. En delprotese i ren akryl er en billigere løsning, men fylder en del mere i munden. En akrylprotese hviler ikke på nabotænderne, og vil derfor som udgangspunkt sidde mere usikkert end en unitor. Det kan dog være en fordel at skåne nabotænderne for belastningen, hvis nabotænderne har en usikker fremtid. En del-protese i akryl kan nogen gange udvides til en hel-protese.

Hvis du mangler alle dine tænder, kan du få nye tænder med en hel-protese i akryl. En helprotese kan evt. kombineres med implantater, for at sidde mere sikkert og mindske størrelsen.

Fordelene ved en protese, er at man kan få flere nye tænder til en mindre pris. Hvis det ikke er muligt at lave en bro eller implantat, er en protese ligeledes et oplagt alternativ. I nogle tilfælde er det også muligt at udvide en eksisterende protese, hvis flere tænder senere mistes. Ulemperne ved en protese er at den sidder mere løst, fylder mere i munden, kræver ekstra renhold, og at du skal tage de nye tænder ud om aftenen.

Moderne teknikker giver dig mange forskellige muligheder for at få lavet nye tænder. Herunder kan du bestille tid til en forundersøgelse. Således kan du få afdækket hvilke muligheder du har, for at få lavet nye tænder.

Hvis du vil læse mere, se afsnittet: Tandproteser.

 

Lad os hjælpe dig med at erstatte manglende tænder!

Bestil tid til forundersøgelse her

 

Tandlægerne ved Storkespringvandet